02 November 2010

synttärit & co

1.11. osittain oli ihan kivat synttärijuhlat ja sit toisaalta helvetin rasittavat. Ray oli kutsunu sinne sen ikuisen suhteensa eli sen vanhemman miehen kuka kävi sillon kans ku se Joni oli messissä. miks helvetissä? ne näytti (ja Stella kerto) olevan yhessä täysin sietämätöntä seuraa kelle tahansa muulle, ja se dokaaminen ja kaman vetäminen nous kymmenenteen potenssiin ku ne oli yhessä. onneks ne lähti pe johkuun bileisiin. kysy ne mua kans mukaan mut mulle oli tärkeempi olla lasten kans. ja ku Jesse oli siellä sillon. se tutustu mun lapsiin ja jutteli Stellan kans ja vähä Angelonki ku se oli siellä iltapäivästä. sil oli pe illalla joku juttu, se oli esittelemässä jotain prototyyppiasetta jolleen miljardööreille ketkä halus leikkiä ;) ja sen jälkeen olis sit ollu liian myöhästä tulla takas Rayn mestaan.

täs yritän sietää migreeniä ja kuuntelen läppäriltä musaa samal ku latailen akkuu. söin justiinsa. kävi ilmi et on taas tyypit mokanneet mun asiat, eli sitä helvetin sähkäsopimusta ei löytyny sen lafkan papereista ollenkaan. vittu saatana. pitää tehä uus, tai ehkä se nainen soittaa uudestaan mun puolesta kuka soitti tos aamullaki. mun pää on halkeemaisillaan koko aika. ei voi mitään. lääkkeet ei tähän juuri auta, mut tää on toisaalta tuttu juttu jo. kerran viikossa keskimäärin migreenipäivä. :P huomeen pitäs maksaa vuokra mut ei mul sitä rahaa oo. tai no, Stella oli saanu nostettuu mun puolesta rahaa mun "LA:n tililtä" ja toi ne mulle, vähä päälle kolme hunttia. johkuun säästän ne mitä nyt on pakko hankkia. se imuri pitäs, ku tuol kämpäs on sikana pölyä eikä mitään millä sitä sais pyyhittyä pois. tai no on mul itseasias sellanen lasta ja rättiä, mut ku sitä moskaa on niin paljon. ei viittis pilata sitä rättiä samantien rakennuspölyyn.

juu siis mä sain tälläsen kivan lahjan Stellalta, niinku läppärin. torstaina saatiin tuotuu mun sänky tonne kämpille ja Birdylle hankittuu sellanen oma. joku halpa. Tyson saa sitte ku pääsee klinikalta. laitetaan sitte toi sen huone jotenki kivasti, silleen niinku se haluu. vähä ärsyttää ku mun auto on edelleen Rayn käytettävissä, eikä se osottanu mitään aikeita palauttaa sitä piakkoin. vaikka mul olis tääl oma autopaikkaki. no, osa mun kamaa on edelleen sen mestassa, ehkä se sen takia. mul oli jotenki pelko siitä ettei pystys kunnolla kirjottaan läppärillä, mut kyl tää tähän mennessä on menny ihan hyvin.

tuol pihalla on ohi menny jo kaks ambulanssia, ja ku mä kävelin toimistolta tänne yhteishuoneeseen ni kuulu joku häly ja jotain kuulutusta siihen liittyen, mut ei se ainakaan tästä talosta tullu. mun mielestä se tuli jostain kauempaa tuolta ylämäestä. ai perkele, nyt meni kolmas! mut eri suuntaan. ja siis ku mun piti välil käydä hakee kämpästä muovihaarukoita ni ei siel mitään kuulunu eikä ollu vialla. hais vaan tupakka niinku aina ku porukat oikasee talon nurkalta tupakkapaikalle palava rööki huulessa. siinä on valvontakamera, mut se osottaa pihallepäin eikä siihen nurkalle. vituttaa ku herää viideltä siihen ettei pysty hengittää ku kämpässä leijuu niin sankka savu. se varmaan osaltaan tän migreeninki laukas tänään. :(

joo tää on kohta ladannu. tietty menis vähä nopeempaa jos en tekis mitään täs sinä aikana ku se lataa.

Birdy muuten tykkäs hirveesti niistä vaatteista mitä se sai. ja se on söpö ku sil on ne päällä. :) oli mulle vähä liikaa, meinas pää tiltata fysiikasta puhumattakaan. mun pää tilttas tos la illalla tai yöllä. mä olin jo menos nukkuun, mä vein Tysonin sillon päivällä takas klinikalle ku sen vointi huononi ja se oli hätää kärsimässä kaikkien juhlaruokien ym. kans, ja Birdy nukku sillon toises huonees ku mä halusin olla yksin ku mul oli lievästi sanottuna tosi paha ahdistus kaikkien ihmisten ja asioiden takia. mun lasten ja sit noitten kavereitten kans. sit yöllä toi Rayn kaveri tuli mun huoneeseen ja halus jutella jotain, ja sit juteltiin, ja sit mun pää tilttas. tuntu vaan ku kaikki järjen hivenet ja itsekontrolli ja minuus valu pois, mut noi iltalääkkeet toimi sillon jo et siitä ei lähteny mitään tappoputkea, mä vaan itkin ja olin hiljaa ja hajosin. mä pelkäsin et mun sydän brakaa shokista. outoo ku joskus toi fysiikka kestää ja kestää vaan vaikka pää on ihan hajalla koko aika. mul ei nyttekään oo mikään kadehdittavan pirtee ja positiivinen olo.

kelasin vaan sillon sitä joittenki ihmisten tappamista ratkasuna niiden ja kaikkien muidenki ongelmiin. sit mä kelasin et käytännössä mä en pystys tappaan mun lapsia tai mun vanhempia enkä Raytäkään varmaan tai jotakuta niinku Jessee. mut jos noi kelailut tulee yhtä aikaa maanisen demonisen pimeen energian kans, ja jos siihen viel tulee toi täydellinen sekoaminen ja minuuden hajoaminen, ni sillon tulee ruumiita. ..ja mä oon sentän pärjänny kaikki noi viime viikon shokit ja ahdistukset ilman rauhottavia.

huomeen on terapia et voi siellä puhuu näistä jos uskaltaa. siis ku mä sain ton tokan lääkkeen itseasiassa siihen et se lievittäs levottomuutta, mut se ei siihen ainakaan oo toiminu paskan vertaa. mä oon syöny sitä nytte pari kuukautta, ja viime kuun isommalla annoksellaki, eikä siitä oo mitään hyötyä, mun mielestä. levottomuudet ja aggressiot tulee yhtä pahoina ku ennenkin, ellei jopa pahempina. ne vaan pahenee kerta kerralta edelleen, niinku ennenkin. ja mikä dysforinen mania se on mikä esiintyy masennuskaudellaki?

Shade laitto viestii ja onnitteli ja mä aloin siitä hajoomaan taas. eli mä lopetan tän tähän. laitan nettiin sit ku pääsen käsiks sellaseen koneeseen mihin voi lykätä mun usb-tikun kiinni. laitan tän sille. bye.

p.s. pääsinki jo aika pian nettiin käsiks. ja tää lähtee samantien sen syövereihin. tää aamu oli hiukka parempi, heräsin silleen et sain laitettuu ikkunan auki savun takia ja sit nukkuun viel 45 min ennen ku alko toiminta. vuokralle lykkäystä, mut ens ke mennessä se on pakko maksaa, ja sähköt pitäs siis tulla huomenna. ei jaksa lukee tätä läpi enkä muista laitoinko siitä jo. pitäs jaksaa myöhemmin vielä jatkaa sitä soittelua ihmisille ja sopia millon lisää kamoja kuskataan ja niin poispäin. meen täältä ruokakaupan kautta kotio, jos löytäs vielä pari lehtee viime kuulta, jos ne uudet ei oo vielä tullu hyllyyn. missasin ne viime kuussa, ei löytyny mistään eka ja sit ei ollu varaa. no joo. palaillaan taas ku keretään. bye.

No comments: