04 September 2011

whattttever

tilanne alkaa rauhottua. tai siis ei siirrellä enää paikasta toiseen ja vänkätä ruokavalion ja sosiaalisen aseman kans. eipä toi laktoositon pöperö paljon tavallisesta eroa, ja porukat pitää matalaa profiilia, ainaki ne kenen kans on ollu riitaa. jos vetää kerran turpaan ni kyl ne osaa myöhemmin varoa. tossa oli paljon vääntöö siitä siirretäänkö mut D8:n kumminki, ku nää pehmot valitti musta, mut täl hetkel ei tartte pelätä (tai toivoo??) sitä. onhan se tääl helpompi olla, ei niin tiukat säännöt kaikesta, paitsi käyttäytymisestä ja tietty siitä mitä saa ripustaa seinilleen ja ne ketkä osallistuu terapiaan joutuu nyt siis niihin kivoihin valheenpaljastustesteihin mistä oli aiemmin puhe. mä alotan puolentoista viikon päästä kans terapian, mut se on ihan tavis kognitiivinen käyttäytymisterapia. mä mitään vitun seksiterapiaa huoli..

tuntuu kyl siltä et resurssien haaskausta se on ku ei mua voi kukaan parantaa. mä tuun aina olemaan antisosiaalinen kusipää, ku mä tykkään itestäni sellasena. :) ei mua silleen kiinnosta muuttaa mun käyttäytymiskuvioita, siis vaikka mä niin sanoin sille tyypille ja siihen se terapia tähtää et mä tulisin paremmin toimeen muitten ihmisten kans. mä sain kaks "kotitehtävää", tollasia helppoja juttuja. mä rupeen niitä kohta piirteleen, toinen on kaavio mulle tärkeistä asioista ja toinen ongelmalista. pitää kattoo et kaikki mahtuu paperille. ettei tee liian pitkää ja monimutkasta.

mun raha-asiat meni persiilleen ja pakko maksaa vielä vuokraa ku siel on mun kamoja, saan ne sieltä varastoon vasta tän kuun loppupuolella. mä vuokraan sellasen pienen varaston ja roudaan ne sinne. ei voi ikuisesti elää toivossa et Ray jemmaa niitä mulle. varsinkaan ku se nyt menetti sen melkeen ainoon asian minkä takia se on hengannu mun kans: Birdyn. se kävi huutamas mulle.. mä sanoin et syyttää Stellaa ku Stella mut ilmianto, mut se vaan jauho sitä et sen ei olis ikinä pitäny alkaa kaveerata mun kans jne. mä olin vähän monttu auki ku se reagoi silleen. ku ei se aiemmin. Stella kerto et se oli ihan OK tän jutun kans, sillon ku ne puhu siitä. no mä laitoin Stellalle meiliä tosta Rayn reaktiosta, mut ei se oo vastannu vielä. meen kohta kattoon uudestaan. veikkaan et Rayllä oli pinna kireellä jostain ja se vaan purki sitä muhun paremman puutteessa. Erin kävi tänään kysymäs mitä se tekee Maryamin kans ku se oli kutsuttu jonku sen kaverin allasbileisiin mut se kaveri on sille ja sen muille kavereille huonoo seuraa ku se on sellanen ärsyttävä diiva. mut jos Maryam ei mee sinne ni se jää porukan ulkopuolelle. lasten maailma on julma. mä sanoin et päästää meneen mut selkeillä säännöillä. ei viinaa, ei aineita, ei paljastavia vaatteita, kotiin ajoissa ja jos rikkoo sääntöjä ni kotiarestiin. Erin valitti ku sil on miitinki jossain sillon eikä se saa ketään vahtiin sitä lasta. mä mietin jos mä voisin yrittää soittaa sille sillon ku se on niissä bileissä, kattoo et kaikki on kunnossa, ja jos mä soitan sille vankilasta käsin ni ehkä se toimii jonkinlaisena pakotteena noudattaa niitä sääntöjä.

Ray sano et mun takia se ei koskaan enää saa nähä Birdyä. no mistä sitä tietää, menis kysyyn Colinilta saako, ehkä se antaa. emmä saanu sanottuu sille oikeen mitään vastaan, sitä vaan vähän ettei puhus sekin itteensä kiven sisään. toisaalta jos se hoitaa ittensä vaikeuksiin ni emmä mitään voi asialle tehä. oma vika.

taitaa alkaa sataa pihalla ku tulee noin pimeetä. toi ikkunakin on niin pieni. sit ku mä pääsen sille kamanroudauslomalleni ni pitää ottaa parempia kuvia Seedistä ja muista et saa kunnolliset tänne seinälle. Tysonin & Birdyn kuva meni takavarikkoon ku mä en käyttäytyny kunnolla. sanoin jollekulle et se on runkkauskuva. eli omaa syytäni mä sen menetin. ei siinä yhtään mitään oo seksuaalista. ne istuu siinä jossain ja kattoo kameraan ja nauraa ja näyttää voitonmerkkiä. kai mä vaan halusin lisää negatiivista huomiota ja siks aloin sellasia puhuun.

***

no eihän se netti tietenkään toimi sillon kun mun pitäs sinne päästä. tääl on verkot down ollu jo pitkään, tai silleen et aina välillä ne romahtaa. istu siellä nytteki porukkaa ikäänkun korjailemas, mut ei sitä varmaan pystyyn saada ennen ku parin tunnin päästä. tuol lännempänä on ollu ukkosta ja satanuki välillä kaatamalla ja sähköt menny. tääl meni kans sähköt viikolla. tosi jännää joo, käytävät pimeenä ja eristyssiipi oli pitempään pimeenä ja kuulema portit olis saanu ihan työntämällä auki ku lukot ei toiminu. joo, mut ei nää antanu kenenkään päästä niin lähelle et olis voinu kokeilla käytännössä.

... joo mä nyt jään kelaan kaikkee mennyttä. mä näin viime yönä aika vittumaista painajaisunta, mut onneks mä herättyä tajusin ettei se oo totta. se meinaan murskas mut psyykkisesti täysin siinä unessa, se mitä kävi. Al on D8:ssa normipuolella koska se ei saanu syytettä raiskauksesta sen typerän vasikointinsa ansiosta. teki diilin ja jätti mut kantaan yksin vastuun sieppauksesta ja hyväkskäytöstä. pahoinpitelyt se myöns, eikä se niistä pitkään istu. emmä tiiä miten pitkän se sai, ehkä pari vuotta. ja on puolet siitä sisäs. kyl se siel pärjää, muitten luuserien joukossa. b-puolella se ei pysys kauaa hengissä, ihme et mäkään sieltä selvisin elävien kirjoissa sillon viime vuonna. sairaala tais olla se pelastava oljenkorsi. nyt mä pärjäisin siel taas. kunto kohentunu sen verran. siis toi psyykkinen kunto. joo ja fyysinen, vaikka mä oonkin laiskotellu koko kesän. kylhän sitä välillä elättelee sellasta toivetta et kaikki olis niinkun "sillon ennen" ja mä voisin istuu kakkuni siellä tutussa ympäristössä, mut ku on just saanu naamaansa pedofiilin leiman ni vois lähtee henki siitä huolimatta et pystyy puolustamaan itteensä yksilöjä vastaan. siel vois nousta tie pystyyn aika äkkii. siis ihan noin realistisesti ajatellen. ne ei olis ihan pelkät yksilöt mitkä tulis kimppuun, vois tulla koko revohka... et ehkä se on näin parempi. kukin siinä mestassa mihin papereitten mukaan kuuluu.

Shade ilmeisesti selvii ehdonalasella tuomiolla. huhujen mukaan. vitun äpärä. kaikki muut pääsee vähemmällä ku mä!! ei oo reiluu!

***

iltapalaa ootellaan. Eric tuli vilkasemaan mua. ei oo pidetty kovin tiuhaa kontaktia täl viikol. mul on välil niin paha olo ettei jaksa olla ihmisten kans. helvetin päätäki alkaa taas särkee. mut kohta saa sapuskaa. rauhottavaa kävin jo hakees ja iltalääkkeet. netti kuulu olevan päällä tos tunti pari sitte, mut sit ku mä kerkesin sinne ni se oli taas poikki jumalauta. hoitasivat nyt jo jostain jonkun tyypin kuka osaa korjata sen. hermo menee..

oon jo kerenny miettii uudestaan sitä Erinin ongelmaa. ei noi varmaan antas mun soittaa jolleki lapselle, oli tarkotus mikä hyvänsä. ..ruokaa!!

***

no joo. Eric kysy miks se kuva lapsista on hävinny ja mä kerroin sille. se ei tykänny. no emmä sitä odottanukkaan. kukapa tykkäis. :P mullon nyt lääkitystä alla et tekstistä voi tulla mitä sattuu. paha olo, ei voi mitään. nää illat on ollu yhtä helvettiä jo pitemmän aikaa. emmä tiiä mitä keksis vielä kirjottamista. ei tääl ikinä mitään tapahdu. tällästä se on ja tulee olemaan seuraavat reilut 6 vuotta. ja jos mä en käyttäydy ni joudun istuun ne täydet. hyvällä käytöksellä ja onnistuneella terapialla saatan saada vuoden + ne kaheksan kuukautta siitä pois. mä haluun karata ja mennä johkuun koloon piiloon. mä en jaksa. varsinkaan jos alkaa taas se sairaalakierre. mullon nyt jo ongelmia dh:n kans. mä saan korviketta mikä on ihan paskaa ja mitä mä joudun vetään saatanan isoo annosta et siitä olis jotain hyötyä, ja aina välil saa hommattua dh:ta ja sit mä vedän sitä ja vierotus menee sen takia aina sellasen viikon jälkeen päin helvettiä ja mun elimistö on kovilla. sit mä oon syöny ihan liikaa viime aikoina ja nytte tuli stoppi, ei saa enää alas mitään.

kai mun pitäs mennä petiin. postaan tän sit kun kerkeen. whatever.

No comments: