23 August 2009

we fade to grey

23.8. vitun pehmoseksiä. Don-sedän kans. sil oli pari-kolme kaveria kattelemas ja ne otti kuvia, ja oli se kyl silleen vähän rajumpi pano, mut ku nykyään mä tartten vaan enemmän.

perjantai-iltana kävin tuol yhes vakipaikas mistä löytyy usein alaikäsiä huoria, siinä sen yhen puiston vieressä. pimee paikka, maksullinen vessankoppero, puhelinkoppi, ja huoria. ne vaeltaa sitä katuu ylös ja alas ja ne pienet söpöt pojat pysyttelee aina siinä kulmalla ja vetäytyy sinne puistoon jos näkyy kyttiä. vittu se oli ihan kuollu koko mesta! mun tuuria.. :P lähin sit puistoon kierteleen huvikseni ku vitutti se ettei siel ollu ketään. radanvarteen oli joku lahdattu tai se oli vaan sammunu sinne. näky jalat vaan solmussa ja jotain mustaa ylävartalossa. en alkanu sitä tutkii sen enempää ettei väärennä todisteita, tai ettei sinne jää mitään mikä liittäs sen jutun muhun. vitutti sekin ku se mis se makas on ihan kiva paikka istuskella päivällä ku aurinko paistaa.

lähin sieltä sit puiston poikki sinne pohjospäähän, ja siellä, viimein, törmäsin yhteen pikku huoraan joka lähtiki mielellään mun mukaan. siinon yks sellanen pikkunen marketti vastapäätä, ja sen takapihalle pääsee ku portti on niin pilalle väännetty ettei sitä saa kii eikä ketään vissiin kiinnostakaan.. no eniveis siel pultsarit kaivelee roskiksista poisheitettyy ruokaa aina iltasella, eikä yöllä siel oo ketään. no sinne mentiin.

se pikkunen oliki sit viikon paras pano. ihan selkeesti. valehteli et on jo kaheksantoista, tietty, ja heitti hinnan yläkanttiin ja mä valehtelin vuorostani et maksan sen. siel on nurkas sellanen iso pahvikasa ja siinä oli ihan mukava seksiä harrastaa.. no mä tunnen sen mestan kyl, ja sekin ilmeisesti ku se ties mistä saa käsipyyhkeitä.. kadulla meni ohi poliisiauto ja pikku huora tykkäs siitä ku nähtiin sieltä roskiksen takaa ku auto matelee ohi. :) sit ku ne oli menny ni mä sanoin et oon tosi pahoillani, mut mun on pakko pistää sua turpaan. ja se vaan et ok, mut älä lyö munille. (heh) enkä sit suuressa laupeudessani lyöny. se ei vinkunu eikä mitään ja niinsanotusti käänsi toisenki posken. erittäin vastaanottavainen pikkukaveri. jälkeenpäin se sit etti niitä papereita ja mä autoin sen siistimään naamansa ja annoin sille parikymppiä eikä se alkanu valittaa mitään siitä. sitä vois myöhemminki nähä.. jos sattuu niille kulmille. :)

mä oon nyt tostakin syystä rauhottunu jo aika paljon. kehittelin eilen sellasta jotn fantasiaa et nappaan jonku noitten alakerran naapureitten kakaran ja tapan sen. mietin et mitä mä sit teen jos kämppä on veressä ja kytät tulee tutkiin joka asunnon. sais mut samantien huumeitten ja laittomien aseitten hallussapidosta nalkkiin. ja ku tutkii tietokoneen ni tulis lapsiporno siihen lisäks vittu. et niinku joskus on ihan hyväki jos kelaa sitä mitä seuraa jälkeenpäin ku on jotain tehny. samasta syystä ei tehny pe sitä huoraakaan mieli tappaa. oli kyl lähel, mut se oli niin kiltti ja kiva ja silleen ystävällinen. ja se et ihmiset on ystävällisii mulle on edelleen sellanen ihme..

saahan sitä ihminen kehitellä seksifantasioita, mut pääasia ettei tee niistä tekoja.

joo mä olin Auntien luona eilen ja lähin sit sieltä ruuan jälkeen Don-sedän kimppaan ku se puhu niistä kavereistaan ketkä haluis nähä sen valkosta veljenpoikaa. yks niistä oli tosi ruma äijä, yks puoliverinen ja yks ilkeen näkönen, sellanen laiha luiru kuka kyräili vaan. se ruma oli mulle ihan ystävällinen mut ne toiset ei oikeen. siis tyyliin et mä sain ottaa siltä poskeen ja se piti mua tukasta kiinni. se ja puoliverinen otti kuvia, mut laiheliini pyöri vaan hermostuneena ovella ja hiplas avaimiaan. Don sano et se ruma on ex-nyrkkeilijä, no sen oli näkönenki. et naama oli lyöty lyttyyn. tulin sit sieltä kotiin ja rapus oli joku perheriita käynnissä ja lastenki piti huutaa mukana ja se otti mua pahasti aivoon. tänään oon vaan kelannu psykopaatti-Alania. mullon sitä ikävä. aika kovasti. Don-setä soitti jo yhen kerran ja kysy jos mä haluisin sen ja sen ruman tänäänki tavata ku mä olin kuulema tehny siihen rumaan vaikutuksen jne. mä en sillon jaksanu sanoo mitään siihen mut nytte on jo vähän heränneempi olo. join vahvaa kahvia ja aikomus vielä jotain juoda, mustaa teetä tai energiajuomaa nytte illalla et pysyy hereillä. jälkimmäinen kiehtoo kyl enemmän. siitä tulee muutenki parempi fiilis. et ehkä mä voisin ne kaks nähä myöhemmin illalla. mut ei pliis enää pehmoseksiä. ei jaksa sitä.

jotenki ei vaan enää tuu hyvä olo seksistä jos siihen ei liity väkivaltaa. ehkä mä oon jo niin pitkälle kulkenu perversion tietä ettei siltä oo paluuta, tjtn. heh. siinä on se haittapuolensa et mun on sit kans tosi vaikee ymmärtää miks toiset ihmiset tykkää pehmoseksistä ja mikä siinä on niin haluttavaa ja kivaa. lääppimistä ja suutelua (mistä mä en diggaa muutenkaan) ja sisään-ulos-sisään-ulos. ja se on siinä. ei kiitos lääppimistä mulle, eikä suutelua varsinkaan. lyödä saa ja kuristaa, ja esineistöä saa käyttää hyväkseen ja sättiä niin paljo ku sielu sietää. mä tykkään kans siitä et huorat antaa tehä itelleen samal taval, niinku toi perjantainen. :)

näin muuten toissayönä unta et mun kämppä oli täynnä hävittäjien ja avaruusalusten pienoismalleja ja mä rakensin pahvista sellasta valtavaa mustaharmaata siipee olkkariin. se uni oli niinku jatke jolleen sellaselle avaruusseikkailulle. ihan mielenkiintosta, mut vähän rasittavaa kumminki. joo mä taidan mennä nytte kattoon vähän aikaa telkkaria. niin muuten, Sam jäi sairaalaan ku se alko oksennella verta, eikä se pystyny vastaan ku kysyttiin onks se tai joku sen tuttava matkustellu viime aikoina afrikassa (ebola) tai eteläisellä pallonpuoliskolla (malaria). enkä mä siihen osannu sanoo yhtään mitään ku en tunne niitä sen tuttavia. sil oli kans hiton kova kuume, oli jo pe aamulla, ja se täris vaan koko matkan eikä pysyny jaloillaan, et mä vein sen suoraan ensiapuun ja ne otti sen tarkkailuun. meen sitä kattoon joku päivä sit ku jaksan.

No comments: