02 September 2010

kuulumisia

2.9. jee jee lisää vaan diagnooseja ja lääkkeitä. uusimman pitäs vähentää levottomuutta ja poistaa aggressiiviset ajatukset. no ei se eilen ainakaan vielä mitään auttanu. eilen mä sen alotin. jatkuvia makuharhoja, eli kaikki hyvä maistuu tosi pahalle aina välillä, niinku karkit, ja jotkuu ruuat. muutenki jääny aika vähälle noi syömiset ku ei jaksa syödä tai ei maistu. mä oon nytte taas Rayn luona, mut mä olin viime viikonlopun sen tyypin luona kuka laitto mulle sillon sen kaulapannan. tai kaks päivää. se otti sen pois. vähä seksiä ja sit se hääti mut ulos ja sano et mun pitäs mennä tekeen se homma minkä se mulle anto. Ray näytti et se juttu oli päässy lehteen. et vanki ilmaantu lomalta takas sähkönen kaulapanta kaulassa. no onpa helvetin mukavaa. siinä oli mun pärstä, mis mul oli se kaulassa. joo oli silmät peitetty sellasella palkilla, mut kyl mut siitä tunnistaa.

pääsin sairaalasta pois viime viikol ja sit perjantaina lomalle. sunnuntaina menin takas ja ne anto toisen loman heti perään ku mä olin ollu kiltisti. veikkaan et siinä oli jollain muulla sormensa pelissä.. nyt mä pääsin kattoon meilit ja Shade oli laittanu meiliä et se ja Stella meinaa tulla mua kattoon ens viikolla. ne on torstaista sunnuntaihin. joo pakko päästä ees päiväks ulos sillon. huomeen mä oon menos kattoo Tysonia ja haen sit Birdyn tänne ja tehään jotain kivaa yhessä.

Tysonista oon kuullu nytte senverran, ku mä soitin sinne kaks viikkoo sitte ja sen jälkeen pari kertaa joka viikko, et se on paremmassa kunnossa. se on syöny jotain joka päivä ja juonu niitä ravinnejuomia, niinku jotain sellasia mis on kuituu ja hedelmälihaa jne. mä sain puhuukin sen kans yks kerta. ne oli kertonu sille et mä en sen takia oo pitäny yhteyttä tai tullu käymään ku mul oli itelläni paha masennus ja mä olin sairaalas. O.o no ehkä se oli vaan hyvä niin. Tyson kuulosti taas kerran aika hiljaselta, jotenki periksiantaneelta tai tylsämieliseltä jopa. kattoo mikä on tilanne huomenna kolmelta. mä toivosin et se löytäs jostain lisää elinvoimaa, mut mä tiedän kans et se ei tunne ketään täältä paitsi mut ja Birdyn, ja se on niin heikossa kunnossa välillä ettei se omin avuin jaksa ettiäkään seuraa. ja musta tuntuu et kaikki mun ihmiskontaktit on hävinneet kun tuhka tuuleen. oon ollu tääl Rayn paikassaki lähes koko ajan vaan yksin. Ray on jossain bilettämässä, missä lie. sit se tulee yöllä, käväsee mun huoneessa pikasesti ja tuijottaa mua jotenki epäystävällisesti ja sanoo ehkä jotain tyhmää niinku "ai tänään sul ei ookkaan asetta sängyssä" tai jotain muuta skeidaa, ja menee sit sen huoneeseen ja pistää oven lukkoon. mä oon käyny pari kertaa siel oven takana, kuuntelemas mitä se siellä puuhaa, ja ainaki yhen kerran se katto jotain pornoo levyltä, sieltä kuulu sellasta ääntä.

mul on ollu sellanen fiilis et jos mä saisin aseen käsiini ni mä ampusin sitä johkuun, käteen tai jalkaan, ihan vaan siitä syystä et se joskus kattoo mua silleen, niinku mä en ois mitään. vaan joku arvoton huora jolle ei tarvi ees olla kiltti. se hoiti Shurankin sinne safeen mikä sil on kellarissa, ja sano et mä saan aseeni takas sit ku pääsen lopullisesti pihalle CCC:stä, mut en päivääkään ennen. ihan epäreiluu. mut ehkä se tekis poikkeuksen ku Shade ja Stella tulee. toivossa on hyvä elää. O_o

eilen mä olin ihan kipee koko päivän mut tänään oli jo niin paljo parempi et uskalsin joka tuplat enkeleitä syödä tos reilu tunti sitte. oli tosi epämukava olo jotenki, pää ja niska ihan jumissa ja jotenki sellanen jännitys. ja huono fiilis jostain. mua jännittää toi ku huomeen pitää mennä sinne klinikalle, et mitä ne sanoo. mul ei oo pitkään aikaan ollu mitään itsetuhosia ajatuksia ku pelko on ollu päällimmäisenä, mut nyt niitä alkaa taas tulla. terät on kaikki ihan paskasia, siel on yks vaan käyttämätön ja mun pitäs hommata niitä jostain lisää. siis ei mul oo mitään aikomuksia lopettaa sitä kokonaan. mä tartten sitä. vaikka meni halut ku mä kattelin niitä hirveitä kuvia sillon viime kuun alussa, ni nyt se kauhu on laimennu jotenki. on tullu muuta ajateltavaa ja vaikka mä pelkään vielä tosi usein ni mä pystyn ainaki osittain lopettaan sen paskan märehtimisen ja keskittyyn johkuu muuhun. niinku noihin aggressiivisiin juttuihin.

ku mä kelaan nyt jo kohta viikon joka kerta ku meen ulos et mitä kaikkee pahaa vois muille ihmisille tehä. kelaan et jos ois ase mukana ni ampusin joitaki idiootteja päähän junassa, tai jos ei olis niitä jengejä jossain keskustas hengaamas ni hajottasin jotain taas. pihalla on aika kylmää jo ja syksyistä ja pimeetä, siel oleskelisin mielelläni enemmänki - mut en ilman jotain asetta. hyvä puukkoki ajais saman asian, mut ku ei oo. ja mä oon nyt taas ihan persaukinen. en oo pystyny siirtään rahaa tolle perustilille enää aikoihin joten siel ei nyt oo enää juuri mitään, ja se kortti millä sais rahaa sieltä mihin noitten klubien tulot menee on tuol lukkojen takana mis mun muutkin kamat on, Rayn kellarissa.

joo, tohon menee viel varmaan tunti et toi pesukone on valmis. yritän saada ne vielä kuivumaan ennen ku meen nukkuun. ihan vähä toi uus lääke vaikuttaa väsyttävän, mut vähemmän ku pelkäsin. ja enemmän se on nytte noi enkelit. ja se et mun selkä on ihan paskana ku tää tuoli on liian matala ja pehmee tällä vierashuoneen koneella.

hei mä tajusin just et tääl on donareita pakastimessa. ehkä ne tunnissa sulaa sen verran et mä saan siitä iltapalaa. ne on sellasia semipieniä.

olin tos aiemmin päivällä vaihteeks p-foorumilla. tosi pitkästä aikaa. sinne oli ilmaantunu avoin puoli ja sitten salasanapuoli. laitoin c-e:lle viestii et mistä sen salasanan vois saada. mut ei se vissiin ollu paikalla ku ei ollu äsken vieläkään tullu vastausta. sinne oli hävinny kaikki ne hyvät topikit missä meikä reposteli laittomuuksilla mitä on tullu harrastettua. ku mä kirjauduin sinne ni tuli automaattinen viesti et pitäs päivittää käyttäjätili. no mä päivitin. laitoin sinne kans vähä lisää tietoa musta, et mul on kaks lasta ja et mä asun NB:ssä nykyään, tosin vielä etupäässä vankilassa ja sen jälkeen oon ilmeisesti asunnoton ellei ihmeitä tapahdu. sinne oli tullu kans sellanen dorka esittelyketju mis uudet jäsenet voi esitellä ittensä. ne oli kirjotellu sinne kaikkee skeidaa wannabejuttuja ja et miten ne haluis oppii tunteen vanhoja jäseniä. teki mieli laittaa sinne et meikäläisen tunnette sit siitä ku katotte mun pistoolin piippuun, sen sekunnin murto-osan ennenku pääsette hengestänne. mut en sit viittiny. siel vaikutti olevan kova kuri siel avoimella puolella. kyl mä jotain johkuun ketjuun sit postasin, jotain semitylsää seurustelusta, vaan sen takii et ne ketkä siel ehkä mut vielä tuntee näkee etten mä oo ihan kuollu, ja profiilista ne sit näkee mun nykysen elämäntilanteen.

kävin sit Angelon, vanhan sepän, kotisivuilla, ja sinne se oli jonku parin kundin kans pannu pystyyn keskustelupalstan. sehän oli kiva paikka. rekisteröidyin sinne ja postailin pari kans semitylsää juttuu, en viittiny mitään yksityiskohtasia laittaa tai sellasia mihin liittyy rikos. porukat oli alkanu sinne postailla kuvia omista aseistaan, et miten ne on tuunattu ja maalattu ja kirjailtu täyteen jotain vitun runonsäkeitä, ja muuta sellasta shittiä. oli siel pari hienoo mihin laitoin kommentin et tykkään. mut ei muuten oikeen viel mitään hirveen järjellistä. no ne sivut oli perustettu heinäkuussa, et ei voi olettaa et siellä heti olis täys kuhina päällä. sit mä kävin kans Stellan blogissa, mut se kirjottaa sitä sellasella kielellä mitä mä en ymmärrä, ja siks toisekseen se ei ollu päivittäny sitä enää muutamaan vuoteen.

no joo. pyykki on pessy, ja donitsit mä vedän kohta naamaan. hirvee nälkä. syy 1: söin viimeks kuudelta nakkeja. syy 2: enkelit. syy 3: uus lääke??? vikasta kohasta en oo niin varma. sen näkee jos tää jatkuu vielä. mut nytte on pakko lopettaa enivei. se olis kyl älytöntä jos se lisää ruokahalua. mun elämästä ei tuu mitään jos se sen tekee. bye.

No comments: