22 February 2010

kaikki me kaivataan hyväksyntää

21.2. meikä ilmeisesti lähestyy keski-ikää ku hoivavietti herää.. :P

lapset on vielä kipeenä. mut lievää parannusta on tullu asioihin, siis siinä mielessä et oon saanu puhuttuu niitten kans asioista. sain ne kertoon mulle miks niil on paha olla ja silleen. Tyson sano et se kelaa nytte koko aika vanhempiaan ja sitä ku sen isä oli sitonu sen narulla ja hakannu vyöllä tai jollain. sillon ku se oli jotain 5 vee. et se oli tehny sitä usein ja Tyson oli saanu turpaansa millon mistäkin syystä tai ihan syyttömästi. ja mutsinsa kavalsi sen faijalle ku se meni kotiin hakee kamojaan sillon ku se muutti sieltä pois, ja se sai kunnolla turpaansa. se itki ku se kerto noista. se itkee usein. Birdyl on taas painajaisia ja se pelkää koko aika et mä hylkään sen. tai vien sen takas sinne mestaan missä porukat satutti sitä. sit se pelkää et mä suutun sille jos se näyttää pelkonsa.

oon kusipää joo. mul on nytte ihan tasanen olo (tasanen joo, päivät vuoristorataa millon mistäkin syystä). voimat pois kans sen verran ettei jaksa tai ees tee mieli satuttaa ketään. mietin et pystynkö mä pitämään sen lupauksen jos mä sanon lapsille et mä en tee niille enää ikinä mitään ilkeetä. nyt tuntuu siltä et mikä ettei. mut ku mieliala muuttuu ni mun persoonallisuus muuttuu kans. ku tulee levoton kausi ni mä oon taas ilkee kusipää. ja sillon mä en välitä. teen vaan mitä huvittaa.

ne on nytte ollu kans vähä - rasittavalla tavalla - herkkiä ku mä otin perjantaina turpaani kunnolla ja ne ei totu siihen. siis se ei auta vaikka sanos mitä. ja ne epäröi tulla puhuun mulle ku mul on turpa rullalla.

jotenki on vähä ikävä Stellaa. et se siivois mun puolesta, whatever. kyl mä ite siivosin tänään. pitäs joulukoristeita laittaa pois mut en oo jaksanu. laitan kyl vielä ennen ku lähen NB:n ku muuten ne on tääl kesään asti. tein tänään kans vähä noita paperitöitä, vaikkei ihan ilman neuvonkysymistä onnistunu. stressiä oli. ja se jatkuu vaan. kohta alkaa alituiset oikeudenistunnot ja kaiken maailman kuulustelut missä jauhetaan samaa paskaa ja kaikki jutut käydään sataan kertaa läpi, ja mun pitäs olla järjissäni ja selvillä kaikesta ja skarpata helvetisti. enkä mä jaksas. tulee sit tauko tähän blogikirjotteluun kunnes selvii ainaki kumpaan vankilaan ne mut laittaa, eikä kummassakaan ekana jaella nettivuoroja. :P joo siis ihan oikeesti mä haluisin deekasiin taas. mä tunnen sen mestan ja ne porukat siel sisällä. vartijoita on helppo manipuloida ja mul on siellä vanha maine jolla toivottavasti edelleen voi ansaita kunnioitusta. vaikka tosin saattaa olla et Lloyd on kilttiin tapaansa romuttanu sen jo.. no joo, laitan sit lasten kuvat seinälle siellä. mun lapset. :) se on jotenki hyvä ajatus.

jotenki pitäs selvittää nyt se lasten asuminen sillä aikaa ku mä oon osastolla. Birdyn kans tuskin tulee ongelmia, ainakaan mitään isompaa, mut Tysonilla on huumeriippuvuus ja sen pitäs saada aineensa jostain, eikä sit toisaalta oo mikään hyvä idea järjestää sille huumevarastoa Sheila-tädin taloon ku niitten asenne huumeisiin ei välttämättä oo mitenkään sallivin. mun mielestä sen pitäs päästä ihan sairaalahoitoon masennuksen ja syömishäiriön takia, mut ei se pääse jos se vetää dh:ta. mä en oo raaskinu sitä alkaa vierottaa, enkä mä oo mikään hyvä esimerkki muutenkaan. ja sairaalat ym. klinikat maksaa rahaa. ja mun pitäs sillon olla jatkuvasti aktiivinen ja seurata missä mennään ja olla paikalla tarvittaessa. eikä mun täti ja setä voi korvata mua, eikä oo varmaa luottaako Tyson niihin ollenkaan. silti mä haluisin et lapset olis niitten luona. ne olis normaalimpaa seuraa ku esmes Ray.

sitäki oon miettiny jos Birdyn laittas niille ja Tyson menis Rayn hoiviin. sais huumeensa. Ray käyttäs sitä kaikin tavoin hyväkseen niinku jotain tyhmää huoraa, mut kumminki pitäs silleen vähä huolta ettei se tapa itteensä sillä syömättömyydellä. kestäskö Tyson 10 kuukautta sellasta? mä en tiiä. se on nytte niin heikossa hapessa et mä epäilen kovasti. mut pakko se on kai kokeilla. joo mä meen nyt juomaan vähä olutta. yrittää rentoutuu tai jotain.

22.2. aivon tunnereaktiot ei valehtele. tai siis se mitkä alueet aktivoituu minkäki ärsykkeen kans. ihmisille voi valehdella mitä huvittaa, mut lopulta jos ne pistää mun päähän kii kaapelit ni aivot kertoo auliisti totuuden.

päätä kivistäny koko päivän ja koko aamun kelasin sitä jos mä joudun CCC:n ni saattaa olla et joutuu johkuu tutkimuksiin ja viimeistään jossain ärsyketestissä kaatuu kaikki suojamuurit. mä en voi sille mitään et pää reagoi lapsipornokuviin. vaikka miten yrittäs pitää ittensä kurissa. samal taval se reagoi kuviin aseista ja puukoista, ja sit vähä kans vereen ja tuleen. mielihyväkeskus aktivoituu tjtn. mä en voi sille mitään, mut ihan varmana menettäsin Birdyn huoltajuuden jos tollanen tulis ilmi jossain testeissä. saatana.

lipitän täs viinin loppuja. Yan on olkkarissa lasten kans. ne on nytte jo terveempiä ku eilen. ja pirteempiä. Shade käväs tääl sillon ku Yan tuli kans, mut lähti sit taas omille teilleen. se sopi Yanin kans jotain et ne näkee toisensa myöhemmin viikolla. Tyson pelkäs vähä Yania. se muistaa sen ku mä joskus otin sen Yanin luo mukaan, vaikka sille se oli sillon vaan hauskaa pikku puuhaa pilvessä, mut Yan vähä uhkaili sitä ja Tyson on nytte niin huonossa jamassa psyykkisesti et se otti ne heti tosissaan. ja mä rikoin huoltajanvelvollisuuksiani vastaan ja annoin lapsille viinaa. drinksuja. et niilläki olis jotain ku mä ja Yan juotiin viiniä. mut ei ne ollu ees hirveen vahvoja. Tyson rauhottu niistä vaan mut Birdy tuli röyhkeeks ja aktiiviseks niinku sil on tapana. Yan siitä vähä innostu, ja mun tekis kans mieli sakkolihaa, mut pehmoseksistä mulle tulis taas vaan paha olo enkä sit taas haluu satuttaa Birdyä ku sil on painajaisia ja kaikkee.

you spin my head right round right round... Birdy tykkää seksistä vaan jos tekee sellasia juttuja mistä sille tulee hyvä olo, niinku silittelee sitä jne. mut se pelkää väkivaltaa ja sen mieliala laskee heti jos on vähänki kovakouranen. ...Chris. me mennään kattoo Chrisiä. mä oon vielä suht selvä vaikka tuli kolme lasii juotuu, mut hitaasti, ja tole on korkeella, mä voin ajaa. pitää muistuttaa Yania et käyttää kumia. Chris ei oo turvallinen pano, niinku en mäkään. mut se on lapsellinen ja alistuva eli kaikkea mitä pitääki. ja sitä voi lyödä ilman seuraamuksia. O.o ja mä voin sillä reissulla kans hankkia täydennystä huumevarastoon..

joo mut ei me vielä lähetä ja tunnissa mä ehin selvitä vielä lisää. tein tänään ton yhen testin netistä, ku en oo tehny aikoihin, ja sieltä tuli 82% antisocial personality disorder. joo se oon mä. nytte alkaa tulla taas väkivaltafantasiat läpi. kurkun aukileikkaaminen ja jonku hakkaaminen ja puukkoa mahaan ja aseella uhkailua. kelailen niitä aina just ennen nukahtamista. vähä ollu levotonta illat et on tarttenu aina unilääkkeen, ku ei saa unta ja pyörii asiat päässä tauotta. jotkuu biisit. ne on rasittavia. ... olin vähä netissä. tuli mieleen et miks mä tollasia kelailen? ne vaan repii sitä mun ja muitten ihmisten välillä olevaa railoa isommaks. ja ne erottaa mua mun lapsista. ei ne tykkää väkivallasta. joskus mua vituttaa ku ihmiset ei tykkää siitä. et ne dissaa sitä. sit ne kattoo mua pahasti jos mä joskus otan turpaani, tai säälien mikä on vielä pahempaa ku emmä sitä sääliä oikeesti tartte ku sain just sitä mitä halusin. toikin on sellanen juttu mikä erottaa mua mun lapsista. et ne ei ymmärrä, vaikka siis ne on ihan liian nuoria ymmärtämään, mut jotenki mä kaipaisin sellasia ihmissuhteita missä se toinen puoli hyväksys mut ja sen mitä mä teen tai mistä mä tykkään. ó_ò

silti ei voi mun lapsilta oikeestaan vaatiakaan ymmärrystä, tai et ne osais järkeillä asiat niinku aikuinen. mä varmaan vaadin niiltä liikaa. :P pitäs yrittää muistaa et ne on vaan lapsia. joo mul on tosi vaikeeta tää kasvatus ja niitten hoito ku ei vaan tiiä mitään lapsista ja mihin ne kykenee. se et vaatii niiltä enemmän ku mihin niitten psyykkinen kapasiteetti riittää varmaan on osasyy siihen miks niil on paha olla. ja se et mä ikäänkun oletan et ne huolehtii musta ku mä oon kipeenä tai muuten vaan kyvytön hoitamaan niitä. ja et niitten pitäs ite huolehtii itestään sillon ku mä oon masentunu, eikä ne osaa. mistä ne sen olis oppinu? :P

joo nyt vois alkaa lähtee tonne pihalle. pää on kipee vielä mut ei se haittaa. ens viikol on lääkärikäynti ja se vähä stressaa, ja mun pitää viedä Tyson sinne klinikalle et ne antas sille lisää masennuslääkettä. ja muutenki se pitäs pakottaa ihan tavis-lääkärintarkastukseen. vois ottaa Birdyn samantien sinne mukaan. sais sen mitattua ja painon ylös ja näkö- ja kuulotarkastukset tehtyy.

kohta saa seksiä. heh. sit sen jälkeen tullaan takas kotiin nukkumaan ja mä voin vielä ennen nukahtamista kelata jonku tappamista. bye.

No comments: