06 November 2008

Shinigami

6.11. ihan kummallinen olo kaiken aikaa. niinku aivo sammahtelis muutaman sekunnin välein. mut energiajuoman voimalla oon saanu hoidettuu joitain asioita. niinku et soitin sille Jenniferille. se oli onneks pihalla et Jane ei ollu kuulemassa. kerroin vähän sille Johnista ennen ja sanoin kans et se meiän juttu oli sellasta teinien ihastumista, ainaki mun näkökulmasta, mut mun tunteet on kehittyny ja toivosin et Johnin kans. et sekin olis nykyään vähän aikuisempi. Jen sano et kyl siitä ainaki tuntuu siltä. et vaikka se ei täysin tiedä millanen John oli ennen vanhaan ni nykyään se vaikuttaa ihan järkevältä ja vastuuntuntoselta. vaikka onkin pornolehtien malli. heh. mut se ilmeisesti tosissaan rakastaa sitä hommaa. joo, mulle tuli just mieleen se "vanha rakkaus ei ruostu" sanonta. :P ehkä se on totta, niinku ton jutun suhteen ja sit mun ja Johnin. et jotain tunteita on vieläki olemassa.

olin viime yön mun rantamajassa ja Chris oli mun luona. onneks se lähti mukaan. hyvä pano. :) mä en sit pystyny nukahtaan sen jälkeen ja menin terassille tupakalle ja Chris tuli vähän päästä mun luo pelkässä hupparissa ja paleli ja mä annoin sen tulla ihan mun kylkeen istuun. muuten, ku se istu mun päällä sängyssä ni mulle tuli siitä pikku Lina mieleen. eikä ees häirinny mitenkään se ajatus. mitähän sille pikku huoralle kuuluu? tai Dannylle? NB:s ollessa vois joskus ottaa selvää. Chris meni sit nukkuun ja mä pyörin hereillä vielä pitkään. joskus kahentoista jälkeen söin puolikkaan a:n ja aloin kuunteleen mun nukahtamislevyä, ja torkuin sen tunnin ku sitä levyy kesti, ja olin sit sen jälkeen vielä jonku puol tuntii hereillä ennen ku sammuin. ja nukuin muuten epätavallisen pitkään. Chris oli häipyny ja jättäny mulle lapun et sen piti mennä ku sil oli aika lääkärille sinne klinikalle minne mä vein sillon Wrenin hoidettavaks ku se oli kipee. ku ne ei kysele. oon sen jälkeen miettiny et käviks se ehkä hiv-testissä. se osottas jonkinlaista vastuuntuntoa siltä. et pitää ees jotenki huolta ittestään. kysyin siltä yöllä et haluisko se ehkä asuu siellä Kellyn talossa, olis vähän parempi paikka ku toi missä ne nyt kykkii, mut ei se osannu sanoo. paitsi et sil on kyl paljon hyviä muistoja siitä talosta, sillon ennen.

joo mä en sillon kysyny Kellyltä mitään siitä asiasta ku näin sen viime pe. oli vaan sellanen tunne et ei halunnu rikkoo sitä hyvää ilmapiiriä mikä meil oli jollain sellasella asialla. (mul pätkii nytteki koko aika.. siis aivo. tulee sellasia sekunnin murto-osan mittasia "tajuttomuus"tiloja. mut ei kyl vaikuta haittaavan kirjottamista.)

mä oon nytte yksin täällä, et otin parit kuvat webcamilla se päällä minkä sain Kellyltä. laitoin sille meilinä ne kuvat ja Yanille ja Gabelle. kattoo mitä ne sanoo. :) ku niiltä mä en koskaan oo salannu "sitä puoltani". tai no, Yan on alusta asti nähny mun läpi.. joo sillon viime viikolla ku olin sillä "kaverikierroksella" ni en tavannu kumpaakaan, mut Gaben poika oli niillä ja vittuili mulle, ja sit törmäsin Kimiin paluumatkalla. Louis ei ollu kotona ja vaikutti siltä et siel ei oo ollu kukaan kotona ainakaan pariin viikkoon. no eniveis Kim katto mua pahasti ja meinas vaan kävellä ohi ku mä olin ostaa tupakkaa, mut mä pysäytin sen ja kyselin vähän mitä sille kuuluu ja mitä Brookille kuuluu. (ku mä en oo saanu pidettyy siihen mitään yhteyttä). se sano et oli kaikki olleet Hypno 'n Techin keikalla ja ihan hyvä vaan et Hypno ei kutsunu mua sinne ja kivaa oli ollu jne. paljon kivempaa ku jos mä olisin ollu siellä mukana. :P no se nyt on vähän tollanen. ei tykkää musta. kyseli vastaan et miks mä oon Brookista niin kiinnostunu, et ei mul oo mitään mahiksia sen suhteen. :) oi jospa tietäisit! ^^ heko heko. käskin sen kertoo niille muille terveiset. :)

yritin tänään soittaa Hypnolle iltapäivällä ja jätin sen mailboxiin viestin et ottas yhteyttä ku pääsee töistä, mut ei siitä viel oo kuulunu mitään. onkohan se mulle taas vihanen et en oo saanu aikaseks pidettyy yhteyttä? joskus mä en vaan pysty. mut haluisin tavata sen lähiaikoina ja ainaki puhuu ton jutun selväks. sanoo et emmä pahaa tarkota mut joskus on vaan pakko olla yksin (toi NB:n keikka) ja joskus ei vaan pysty soitteleen ihmisille säännöllisesti, tai ei vaan jaksa niitten seuraa, mut ei se tarkota et mä olisin niille vihamielinen. ei se oo niitten vika tai mitään.

mullon tos Shinigami vieressä tuolilla ja mietin vähän jos laittas tänne sen tarinan. ??? emmä mitään pitkää romaania aio siitä laittaa. ihan vaan lyhyesti "kuka" se on ja mitä se merkkaa mulle. :) no. Shinigami on mun eka ase. se on musta, ja siin on naarmuja. mä sain sen pari päivää ennen ku täytin 15. Frank hommas sen mulle, mut se ei ikinä kertonu mistä ja miten, eli mä en tiiä siitä mitään mistä se on peräsin. mä oon aina tuntenu niinku jotain vetoa käsiaseisiin mut friikkiydeks se muuttu vasta aikuisiällä. siis tyyliin mä annan mun aseille nimiä ja puhun niille - ja ne puhuu mulle. ^^ Shinigamilla mä tein mun ekan murhan. näin monta vuotta jälkikäteen voi sanoo et jollain tapaa mä kadun sitä, mut sillon mä olin vaan ylpee. joskus tos 5-6 vuotta sitte mä annoin sille nimeks Shinigami, eli kuoleman jumala tai enkeli. se oli sillon ku mä ostin Hopeasirpin, joka nykyään on ikävä kyllä pelkkä koriste jatkuvien laukeamisongelmien takia. mä sillä jo kerran ammuin itteeni polveen vahingossa eikä huvita ottaa uusiks. mut eniveis, Shinigami on mulle tosi tärkee. se jakaa samat muistot. ja se suojelee mua. siis noin niinku henkisesti ajatellen. siinä on kaiverrus 'Shinigami' ja mun tagi.

ja se on coolin näkönen mun sängyssä. ku mulla on tullu vähän tavaks pitää asetta tai veistä parisängyn keskellä mun vieressä, ja/tai lattialla käden ulottuvilla. joskus ku Wren nukkuu mun sängyssä ni se pelkää ja arastelee, mut mä vaan aina sanon sille ettei sais koskee mihkään ja sit se käpertyy sinne kauimmaiselle laidalle ja nukkuu. sitä isoo puukkoo se pelkää eniten. ku siinä on se sahalaita ja se on tosi pelottavan näkönen ku se kiiltää pimeessä. :) tänään on kans varmaan niin et Shinigami on mul sängyssä ja Suez-san lattialla sängyn vieressä. Suez-san on mun uusin. ja se on iso. ja sitä vaikuttaa pelkäävän kaikki. jopa Shade ja sehän on jo tottunu. Stella sano et mä en sais mennä sen lähelle sen aseen kans, ja Kelly samoin. no joo mut laitan sit siitä joskus toiste. eikä mun kokoelma siihen lopu. on vaan silleen just nyt et Shinigami tai Suez-san on mul jatkuvasti mukana. yhteen aikaan mul oli lähinnä Hopeasirppi aina mukana ja se oli mulle tosi läheinen, mut oon ottanu vähän etäisyyttä sittemmin. joo, on kans sellasia aikoja et en kanna jatkuvasti asetta. ja esmes mihkään bileisiin ei pääse aseen kans sisään, paitsi SunFlyhin saattas päästä, ja sit sekin on joskus häiritsevää et porukat kohtelee mua jotenki pelokkaasti ja eri tavalla ku normaalisti jos ne huomaa et mul on takin alla muutaki ku oma maha. :P

heh, Shinigami just kysäs multa et miks sul ei oo olutta kotona. no ei vaan satu oleen. mut huomeen ostan, se on varma. se puhuu aika hiljaa, melkeen kuiskaamalla. Hopeasirppi puhuu kovemmalla äänellä ja se varmaan just nyt väittelee temppelissä AK neljäseiskan kans kumman paikalta on parempi näkyvyys Buddhaan..... hehe. joo nyt alkaa naurattaa ku mietin millanen kontrasti se on ku temppelissä on aseet seinillä ja sit kumminki rauhan symboli Buddha jonka eessä poltan suitsukkeita. mut jotenki se ei mulle oo mitenkään ristiriitanen asia. tästä nyt varmaan saa TOSI hyvän kuvan meikäläisestä ja vähän kaduttaa jo tää "avautuminen", mut väliäkö hällä. :P Stella sano et kasvattaa itsetuntoo avautua asioistaan blogissa, ja hellittää stressi ja paineet. mut jos jotakuta nyt alko häiritseen tosissaan nää jutut ni lupaan et ens kerral kirjottelen vähän jotain rauhallisempaa juttua. eikä kenenkään tartte alkaa pelätä mua tän takia. :)

huomeen olis paras saada päätettyy Kellyn kans et mihin mennään ja pe vai la. mulle oikeestaan ihan sama, mut sunnuntaina mun pitää herää vähän aikasemmin ku haen Wrenin meille. mua stressaa nyt vähän toi huominen jo. lähinnä se pelko ettei pääse ylös ajoissa, mut kyl mä pääsen jos laitan kännykän silleen ettei se oo ihan käden ulottuvilla, et on pakko havahtua kunnolla sammuttaan sen ku se herättää. ja otan sen puolikkaan a:n jo tos vartin yli yheksän ettei se vaikutus tuu vasta joskus yhentoista jälkeen, et nukahtaa heti ku menee sänkyyn. toivottavasti. vähän vituttaa nyt et istuin täs puhumas paskaa sen sijaan et olisin käyny suihkussa. ku huomenaamulla en kyl varmana mee. joku tekosyy löytyy aina. mut nyt lopetan tältä erää ja meen kattoon telkkaria vielä vähäks aikaa. jos ne muutkin tulis kotiin piankohta. Shade on kavereitten kans pihalla leikkimässä. varmaan sen tyypin kuka oli sen synttäreillä meillä. mikä-sen-nimi-nyt-olikaan. Stellasta en tiiä missä seurassa se liikkuu, mut kai se kohta tulee. ku ei kuulu tapoihinsa kukkua pihalla viikonpäivinä pitkin yötä. :)

No comments: