14 April 2009

whatever.

13.4. kaikki porukat oli lauantaina ja eilen Easter Islandissa, Stella ja Ray muunmuassa ja Shade pääs sinne Rayn siivellä. kyl ne muakin yritti saada mukaan mut ei jaksa. sen sijaan olin la kattoo Ryania, enkä tehny sille mitään muuta ku kattelin ja sit oli normaalia seksiä ja se oli silleen kyl ihan ok. siis mul tuli jo la aamulla hirvee himo päästä sen housuihin. uskomatonta. sit mä sunnuntaina koko päivän kelasin Jamiea ja kävin kattoo sitä illalla. jotenki nytte kolahtaa noi.. tai se et pojilla on minihame ja rintsikat ja silleen. mul ei oo pitkään aikaan ollu mitään yhtä voimakasta tunnetta, et se silleen vähän oli outoo. ku mä oon muuten lääkkeiden ja huumeiden takia ihan tunnoton ja kasvi. kai se tosta dh:n vähennyksestä johtu.

mä aloin kans jo tos vähän aikaa sitte veteleen enkeleitä viihdekäyttönä, et nytte on parina päivänä tullu vaan juotuu alkoholia et sais sen putken poikki heti alkuunsa. mut siis se halu huumautua on niin helvetin vahva et mä oon ihan hukassa. ja yhdistettynä siihen fiilikseen et millään ei oo väliä ni syntyy herkästi tosi paha ongelma. O.o nytte mä vaan kelaan tota vitun heroiinia ja sit jotain NB-juttuja. möykky on temppelissä, et jos oon vetäny jotain muuta jo sekasin niinku alkoholia ja lääkkeitä ja muita pillereitä, ni ettei tulis vedettyä siihen päälle sitä kans. dh-möykky mul on tuolla omassa huoneessani ja sitä veistämään mä varmaan tänään vielä päädyn. ku se on hyvää ni sitä ei tartte ottaa niin isoo annosta.. as if O.o ihan yhtä paljon mä sitä vedän ku jos käyttäsin ampulleitakin. heh.

jotenki mä oon nytte aika poikki. oltiin Kellyn luona tänään päivällä ja se jotenki rasitti ku mä olisin mielummin vaan istunu kotona ja kuunnellu mun levyjä. fyys. oon kans taas kerran ihan jumissa eikä tää koneella roikkuminen tuo siihen mitään apua. ja tekee saatana mieli mennä veistään sitä heroiinimöykkyä...

Birdy paljasti et Shade on antanu sille rahaa niistä kuvista. oh well.. joo mitä tohon nyt sanois. ja se meinas et se tykkää siitä. vitun pieni huora. saatana!! no emmä oikeesti kyl oo vihanen eikä mitään. mä vaan tartten nytte jotain suoneen tai mä halkeen. ei pysty oleen eikä ajatteleen mitään muuta. et mä meen nyt vetään dh:ta isomman annoksen. tuun kohta takas. :)

*tauko* kylläpä tuntuu hyvältä. heh. ei niinku vaikuta siltä et mä olisin pääsemäs kuiville ihan lähitulevaisuudessa. Brad menee huomeen katkolle, mut mä en kykene. mä tartten huumeeni. :P dh on mun ainut rakkaus täl hetkel enkä mä oo psyykkisesti valmis päästään siitä irti. tarvii olla pää tosi hyväs kunnos et mikään vierotus onnistuu. ja mul on just nytte pää ihan hajalla. alko sattuu ihan sikana vasempaan kylkeen ku mä istun täs ihan lysyssä. :P

joo mä oon kelannu jotain millasta oli ennen ku asuin NB:ssä ja millasta se oli ku piti väistellä kyttiä metroasemalla (heh) ja ku ne sit kumminki nappas mut jostain nurkalta.. heh, jotain linnajuttuja muistelin kans vaikkei niitä pitäs silleen nostalgisoida.. äh mä en sais kelata yhtään mitään. hoidan vaan pahemman ahdistuksen ku nyt jo on. oksettaa sekin nytte et vedin niin ison palan ja ku heti iski pelko siitä millon se loppuu ja mitä jos mä en saa hoidettuu sitä hyvää uudestaan jne. siis yhtä helvettiä ton kaman kans. miks mä sitä vedän ku kumminki voin niin helvetin huonosti sen kans?? siis ei voi kuvitellakaan et mun nuppi alkas parantua niin kauan ku mä roikun neulassa, ja sit kumminki mä tiedän et se on kans päinvastoin. mun pitäs hankkiutua hoitoon mitä pikimmin. mut emmä vielä pysty. sitä pitää kumminkin haluta kans, ihan tosissaan, et siitä olis jotain hyötyä. no joo ja mä tiedän et mulle kävis ihan samoin ku Toddille.. pari kuukautta kuivilla ja romahdus takas siihen entiseen. :P

siis jotenki nytte naurattaa noi jutut ihan sikana. joo mulle tulee hyvästä dh:sta aina sellanen leijuva possari fiilis ja huvittaa kaikki negatiivisetkin asiat. et niinku sikäli... ööh... katkes taas punanen lanka.

pitäs vissiin lopettaa kirjottaminen ku ei saa mitään aikaan, ja palata vaikka huomenna sitte ku on joskus päivällä tasasempi fiilis. mä saan kykkiä tääl nytte varmaan kaksin Birdyn kans ku Chris ei halunnu jäädä tänne oleilemaan ja meni mielummin niille, eikä Shade oo täällä taaskaan. joo mitähän me Birdyn kans tehtäs..? mahtuskohan sille jo yhet Shaden vaatteet mitä mä ostin sille sillon joskus alkuaikoina..? minihame ja lyhyt toppi. Shade oli helvetin pieni ja laiha sillon joskus. eikä se haittaa jos ne on vähän isot Birdylle.. emmä tiiä, emmä sille varmaan mitään haluis tehä, katella vaan. :) chillailla ja vetää kamaa, ehhehhee. ei pilves pysty raiskaamaan ketään. ja mä varmaan oon, ku emmä pysty oleen selvänäkään.

14.4. vitun saamaton nisti. emmä nyttekään oo selvänä, ku ei oo tasasesti olosta tietookaan ilman lääkkeitä. mul menee mielialat tosi pahaa vuoristorataa taas kerran, välil itkettää ja ahistaa ja sit taas on possari huvittunu fiilis. ihan sika paha allergia pölystä ja kissankarvoista (tääl ei oo siivottu kolmeen viikkoon). :P

mä aloin lukee yhtä kirjaa minkä Ray anto, ja se pistää mut kans ihan sekasin. siis se kolahtaa ihan täysiä, mut emmä tässä kunnossa pysty lukeen sitä muuta ku pieniä pätkiä kerrallaan. se on jonku itävaltalaisen tyypin kirjottama mut sijottuu johkuu keskilänteen. mä kelaan sitä koko aika ku luin vähän sieltä täältä vaikkei pitäs, ekaks, ja vaikuttaa tosi lupaavalta, mut mun ajatukset jäi siihen kii. tekis mieli ottaa turpaansa taas vaihteeks..

oon just ehtiny parantuu edellisistä :P eikä sais lyödä lujaa ku hiusmurtumat ei varmaan oo vielä parantunu ja maitoo oon unohtanu sitäki juoda.. mut tuntuu et mä vaan en kestä ilman. uhkailu ja väkivalta on mulle turn on. kai se tohon itsetuhoisuuteen jotenki liittyy.. ja ton viime kerran jälkeen tuntuu et mä olisin vähän ihastunu Alaniin, tai siis aika paljonki. :) se on jotenki..... niin voimakas niinku psyykkisesti ja saa tahtonsa läpi mut kumminki se välittää musta ja haluu et mä nauttisin siitä kans mitä se tekee. eikä se nolaaminen mua silleen enää häiritse, tai se et ne kohtelee mua halveksivasti. ku mä tiiän et sit ku oon sen kans kaksin ni se on ihan erilainen ja välittää ja pitää musta kiinni ja on silleen kiltti. mä oon ihan sulaa voita sen kans. :D ja tää ihastumisen tunne on ihan uskomaton.. nyt ku pyhät on ohi ni sil olis varmaan aikaaki mulle. jos lähtäs käymään siellä mestassa missä oltiin viimeks ku Frankie oli mukana (se Kellyn yks amigo). mä tykkäsin siitä: hiekkaa ja autiomaata, ei ketään missään ja vaan haaskalinnut taivaalla ja jotain teollisuusraunioita, sinne ei ketään eksy eikä kukaan voi tulla apuun tai kuulla jos huutaa, eikä haittaa jos patjaan tulee verta eikä kukaan kuule ammuskelua jne.

ne vaatteet oli vähän isot Birdylle mut ei se sitä haitannu, eikä muakaan. se niinku tykkää oikeesti poseerata kameralle. eikä sitä haitannu sekään ku mä sanoin et ne tyypit ketkä niitä sen kuvia siel Shaden saitillakin kattelee on vanhoja likasia miehiä ketkä mielellään haluis kourimaan sakkolihaa. siis ihme muutos ku vielä vähän aikaa sitte se pelkäs ihan hitosti ku mä vihjasin et sen pitäs olla kiltti yhelle mun kaverille. joo se vaikuttaa muutenki olevan epätavallisen hyvää pataa Shaden kans just nyt. siis mietin et pelkän rahanko takia? vai onks siinä takana jotain muutaki mistä mul ei oo aavistustakaan?

*tauko, jonka aikana olin netissä lähinnä p-foorumilla ja luin sähköpostejani* sattu silmään ku tos telinees pöydäl on noita leffoja mitä Shade teki Yanin kans. heh. aloin katella niitä täs sivusilmällä. jollain on näyttelijänlahjoja.. :D Birdy kävi tossa ja selitti mulle jotain mut se juttu meni multa täysin ohi. sanoin vaan joo ja joo ku oli ajatukset muualla. pitäs varmaan mennä tiedustelemaan mitä se oli. välipalaakaan se ei oo vielä saanu ku mä oon jumittunu tähän koneelle. et pitäs mennä laittaan meille vaikka popcornia välipalaks, ja katottas telkkaria vaikka yhessä vähän aikaa. öh, kello tulee kohta jo puol neljä, mut syödään sit ruokaa joskus myöhemmin vasta. pihalla olis voinu istuskella auringossa, mut sekin meni jotenki ohi. joo Birdy.. näyttäsköhän se mulle mitä se on piirtäny viimeaikoina? sil vaikuttas menevän just nyt ihan hyvin, ei oo painajaisia ja se on paremmalla tuulella ylipäätään.

bye.

No comments: