29 August 2008

asiaa ..tai ei

pitäs vissiin välillä taas pornokuvia katella ku on vähän jääny se.. heh. mut ei oikeestaan ees kiinnosta paljoo. eikä nytte oikeen voi ku tääl pyörii koko aika jotain porukkaa. Shade on ollu kotosalla paljo, ja Birdy tietty vaikka sen ei oikeesti pitäny olla tääl tällä viikolla mut en sit jaksanu alkaa sitä vääntöö, ku se ei haluu pois lähtee. me yritetään totutella siihen et sanoo sitä taas Wreniks. Shade ja Stella teki sellasen päätöksen mun puolesta ku en ollu yhtenä päivänä tääl.

sen Toddin perkeleen näin viime torstaina illalla. mut ei se onneks ollu muuttunu paljoo, paitsi alko heti valittaa etten mä sais tarjota sille mitään enkä ees ottaa ite mitään sillon ku se on läsnä. vittuako se sille kuuluu mitä mä vedän ja millon.. no joo. se on taas ilmeisesti paremmissa väleissä Louisin kans, ku oli menos sen kans johkuun viime viikonloppuna. joo siis nehän on joskus ollu yhessä ja sit Louis jätti sen ku törmäs Chrisiin (ja kai sillä oli siinä muutaki juttua jonku muun kans meneillään). Todd on jaksanu vuosikaudet valittaa siitä jutusta kaikille kenet tuntee. et se ei oo päässy siitä yli. mut siis kyl sen kans tuli ihan hyvin toimeen, niin kauan ku ei puhuttu mistään aineista eikä sen vierotuksesta. oltiin sen kämpillä ja kateltiin ku joku sen nistikaveri oli vähän verottanu sen asekokoelmaa, myyny niitä hädissään ku on pakko saada kamaa. Todd meinas et tarttee alkaa kerätä uudestaan. ei se sille tyypille pahasti ollu vihanen. mä olisin varmaan pistäny sen lihoiks jos toi olis mulle sattunu. mun aseet on pyhiä eikä niihin saa koskee kukaan muu.

no mut se kans halus pois siitä kämpästä ja johkuun missä ei oo ne muut nistit jatkuvasti ympärillä, ja puhuttiin siitä et jos Kelly antas sen vuokrata yhen kämpän sieltä Kellyn talosta missä se munkin kämppä on.. jos se olis muuttanu mieltään nyt ku Todd on kuivilla. ku se sieltä vissiin just sen takia alunperin lähti lätkimään ku tuli erimielisyyksiä Kellyn kans. Todd sano et vanhemmiten Kellystä on tullu tylsä niuhottaja. mut ne onkin tuntenu toisensa jo pikkusen kauemmin ku mä tunnen ne. mut mä kyl lupasin sille et puhun sen puolesta sit ku asia on ajankohtasempi, et pehmittäs Kellyä. ku mäkään en tykkää siitä Toddin paikasta. sen ovee ei ees saa kunnolla lukkoon ja siin on iso reikä keskellä, ynnä muuta kivaa. kyl se nyt putsina yrittää pitää siitä parempaa huolta, et siivoo ja sellasta, mut ei se oikeen siivomisella enää parane. lattiassa kaikkee likalänttejä mitkä ei lähe pois ja vesivahinko ollu siinä talos, mitä ei oo korjattu, ja edellisen asukkaan koirat kuseksinu tapetit pilalle.

pitäs joku kerta laittaa postaus Toddista ja siitä mistä me tunnetaan jne. mut en nytte jaksa. piti lähtä sen kans johkuun viime perjantaina, mut siitä ei sit tullu mitään, mä en jaksanu ku oli ne Hypnon bileet lauantaina ja halus nukkuu yhen yön kunnolla niitä ennen. mut ehkä tänään. jos se OU:n lähtee, emmä nyt muualle oikeen jaksa.

ne Hypnon bileet oli oikeestaan ihan okei. ei ollu ihan niin ulkopuolinen olo ku mitä pelkäsin. ja hyvää musaa ja vähän alkoholia ni kaikki on hyvin. ei kukaan arvaa mitä mä sille sit loppujen lopuks ostin. heh. en viittiny sitä levyy, mut kävin ostaa sille makkarin värimaailmaan sopivan pussilakanan ja tyynyliinan. oli niis kyl tosi ettiminen, kävin jotain viis kauppaa läpi ennen ku löyty sopivat. keksin sen siitä ku Stella sano et yks mun lakana on menny puhki, ku se pesi pyykkiä Shaden kans. olisin mä kans osallistunu siihen puuhaan mut oli muuta tekemistä just sillon. ja Heaven8:ia annoin Hypnolle kans. laitoin oikein nätin paketin ja annoin sen sille vähän salassa ettei ne muut olis tajunnu mitä siinä on. Tech kyl varmaan tajus silti. mut se oli melkeen ainut kuka näki.

Hypno sit sunnuntaina soittaa ja kysyy siitä, sit ku oli avannu sen paketin. meinas et ei sil ei oikeen oo kokemusta piikeistä ja silleen. ne pari kertaa ku mä oon "puhunu sen ympäri" ottaan jotain suonensisästä mä oon saanu tehä kaiken työn. sanoin sille ekaks et se on valmista, et senkun vaan vetää ruiskuun sisään ja vähän verta perään jne., mut tulin sit toisiin ajatuksiin ja kutsuin sen tonne mun rantapaikkaan... Heaven8 on kyl aika koukuttavaa. ei meinaan mulla taaskaan jääny vaan yhteen kertaan. ja enkeleitä on menny täl viikol kans vähän liikaa. no joo mut se oli ihan kiva iltapäivä maata vaan sängyssä ja kelailla kaikkii juttuja mitä nyt pilves mieleen tulee. Hypno oli aika takertuva mut ei kumpikaan kyetty seksiin enää piikin jälkeen. lähti kaikki voimat pois. mut se mitä Stella sano et se jäi tosi nopeesti koukkuun siihen ni kyl pitää paikkansa, ja ku Stella on tosi voimakastahtonen ja silleen ni voi vaan kuvitella mitä mulle käy ku mä oon niin heikko. mut nyt just mul on ihan okei olo, ja stressi lähti ihan kivasti pois et sikäli ei oo mitään tarvetta tänään mitään ottaa. yks tai kaks kaljaa voi mennä mut se on sit sen ajan murhe.

Hypno vannotti mua tietty etten kertos kellekään siitä et se on ottanu tota, ku se oli joo kuullu siitä kaikkee juttuja ja tietty ottanu selvää et mitä mä sille lahjaks annoin, ja se kai pelkää kans et jäis siihen välittömästi koukkuun. kyl mä sille sanoin et ei kannata hirveen usein sitä ottaa, ja se on kyl tarpeeks fiksu tajuamaan riskit ja et missä menee raja. mä en. nytkin tekis mieli, mut päätin oikeestaan jo etten ottas mitään. pitäs vaan osata pitää kiinni siitä päätöksestä.

olin viikolla vaan kotona. en pystyny ees mihkään urheilusuorituksiin. ei vaan saanu raahattuu itteensä pihalle. ja illat lillu enkelipilvissä. joten nytte viikonloppuna haluis nähä kavereita. mä itseasiassa olin jo tänään tuol pihalla, kauppareissun yhteydessä. olin Wrenin kans ja käytiin kattoo Bradia taas vaihteeks ja mä ostin siltä nk. "puolikkaita evoja". ne on soikeita ja vaikutukselta just niinku puolikkaita evoja. tietty mul oli taka-ajatuksia. et antas niitä Wrenille.. mut ihan vaan sen takia et se kans sais tuntee millasta se on pilvessä olo, ja silleen totuttais sen vähän kerrassaan aineisiin ja siihen et niitä otetaan ku niitä kerran on. mä oon sille ennen antanu evoja ja muuta kans, mut sil meinas maksa posahtaa ni nytte on pakko kattoo vähän tarkemmin mitä kaikkee sille antaa. ja mä oon saanu jo kaks varotusta sieltä klinikalta, yhen Shaden takia ja yhen Wrenin. neljä niitä voi saada yhteensä ja neljännestä tulee porttari. et pitäs olla vähän varovaisempi. vähän kyl epäloogista ku Shadesta mä sain sen varotuksen ku olin hakannu sitä, ja Wrenistä se tuli just huumeista, eikä ne sanonu mitään (tai sano mut ei tehny) siitä ku sitä oli hakattu. niillon joku systeemi jota mä en vaan tajua.

no siis enivei ne "puolikkaat evat" on Wreniä varten ja niinku "erikoistilaisuuksiin". Chris oli kans paikalla ku oltiin niillä ja oli kyl taas niin haluttavan näkönen et mul meinas pää räjähtää ku ei saanu tilaisuutta seksiin. ei vaan ollu aikaa ku jäätelö suli autossa. kyl mä sille heitin et jos se on OU:ssa illalla ni saattas nähä mut kans siellä, ja ku siellähän on niitä pimeitä nurkkia... tai voitas tehä jotain yhessä sit bileitten jälkeen... se sano et sitä vituttaa raskaasti jotkut asiakkaat ja se haluis lopettaa ne bisnekset, mut ku se vaikuttaa joskus olevan ainut keino saada seksiä.. et siinä on toinen seksiaddikti. meinasin et kyl se voi aina muhun ottaa yhteyttä jos tarttee panoo.. heh. mut sitä kai kans kiehtoo ne vieraat vaihtuvat partnerit, niinku mua kans. joo niinku mä haluun just nyt kahta asiaa niin et meinaan hajota: Chrisiä ja H8:a. molempia ei voi saada, ku piikistä mä meen ihan veteläks.

nyt just tuli sellanen hetki et pää on ihan tyhjä. tähän sopii yks blondivitsi: millon blondin päässä liikkuu jokin? -sillon ku se ottaa suihin. ^^ vaikkei mul nyt oo blondina tukka, ihan vaan luonnonväri.

pitäs vissiin lopetella ja tehä se banneri. en oo saanu aikaseks ku ei oo ollu mitään ideoita siihen. värit mä tiedän jo mut mitään muuta ei oo ja pää tyhjä sen suhteen. haluis jonku piirretyn judanssin siihen mut en tiiä mitään omaa kuvaa minkä vois ottaa. pitäs ehkä piirtää joku juttu siihen tai pyytää Wreniltä joku kuva. joo mut ei oo mitään ideoita. ehkä niitä jossain vaihees tulee ku tarpeeks kauan pyörittelee sitä juttua mielessä. ei vaan oo ollu tarpeeks kiinnostava aihe et viittis sitä jatkuvasti märehtiä. joo mä lopetan tältä erää. ihan kiva oli vaihteeks blogiinsakin kirjotella. oli jopa jotain asiaa.

No comments: