30 August 2008

Chris

mukava yö takana. oltiin molemmat tyytyväisiä ja onnellisia et saatiin olla yhessä. /varotus: nyt tulee vähän pornoo/ Chris oli ihan mua varten laittanu pienet bikinit (mistä se sano et Louis oli ostanu ne sille joskus, heh) ja se kuljeskeli mun kämpillä puolialasti vaikka oli vähän viileetä. meikkiä se oli laittanu kans, ihan vähän vaan ja sopi sille tosi hyvin. mä otin OU:ssa yhen evan ja join yhen oluen ja tarjosin Toddille parit drinkit. jotenki aina mä juon olutta ja kaikki muut jotain drinksuja ja makeita juttuja. ärsyttävää joskus mut joskus se on kans ihan okei. joo et mä en tarttenu muuta, mut Chris söi jotain vaaleenpunasia pillereitä, mut ne ei vaikuttaneet olevan kovin kovaa kamaa. kolme se veti niitä. mut toisaalta sen tole on aineitten suhteen jo aika korkee.. kyl se mulle tarjos yhtä mut en ottanu ku ei huvittanu alkaa tekeen mitään kokeiluja just sillon.

oltiin lähinnä makkarissa ja ovet oli auki ja olkkarissa musaa soimas silleen et se kuulu hyvin. Chris kerto mulle kaikkee, niistä asiakkaistaan mitä ne oli kertonu sille (ja uskoo et ne jutut pysyy salassa, as if) ja kaikkee tunteistaan. sitä et sil on joskus ikävä sitä et mä olisin sen kans tai kävisin niillä useemmin ja tekisin sen kaa kaikkee. no ei siihen mitään muuta voinu sanoo ku lupailla et näkis sitä useemmin, mut se alkaa olla jo vähän kulunu puheenparsi ja sikäli merkityksetön et ei mul ikinä oo aikaa kavereita nähä useemmin vaikka kuinka lupais ja vannois. aina tulee joku jumituskausi tai muu vetoputki ja eristää ittensä.

mä en tykkää seksistä ilman vaatteita. mut Chrisiä ei haitannu et oli vähän kylmä ja se ignooras mun toiveen et se laittas vaatteet päälle. mut oli silti ihan hyvää seksiä. Chris on siitä kiva et sillä ei koskaan oo mitään erityistoivomuksia tai sellasia juttuja mistä se tykkäis ja mitä se haluu et tehään, niinku mitä Shadella on. et sille sopii se et mä oon tosi dominoiva ja yleensä väkivaltanen. et mikä tahansa on sille okei niin kauan ku se saa keppiä perseeseensä. ja kyl se yleensä saakin. mä tykkään siitä ku se käyttäytyy joskus niin viattomasti vaikka se on tosi kokenu. ja siitä et se on passiivinen ja tekee yleensä mitä mä haluun. ja sillon jonkinlaista tyyliä, vaikka se on joskus tosi rapakunnossa ja välinpitämätön itteään kohtaan, mut jos vertaa vaikka Alexiin (kuka on yks toinen huora joka pyörii Kellyn porukoissa, se on Chrisiä kaks vuotta nuorempi ja kans tosi kokenu) ni kyl mä Chrisin ennemmin ottasin.

joo mä Chrisin tapasin eka kerran Toddin paikassa, sillon ku se asu vielä Kellyn mestassa eikä sitä oltu remontoitu vielä. menin sinne jotain tarkotusta varten mut Todd ei ollu kotona, mut Chris oli siellä oottaa et Todd tulis kotiin ja antas sille jotain tiettyy ainetta. no, Toddia ootellessa mä sit vähän silittelin Chrisiä ku sillä ei näyttäny olevan mitään sitä vastaankaan. se oli aika huonos kunnos sillon ja pistäny molemmat käsivartensa pilalle ja iskeny mahaansa kans shotteja, ja sil oli alkkarit missä oli reikä takana. siis järkyttävää ku ajattelee tarkemmin. kyl se nykyään kattoo vähän tarkemmin ittensä perään. mulle se oli sillon turn on, ne likaset vaatteet ja mustat reiät käsivarsissa.

yhessä vaiheessa takavuosina se asu Kellyn mestassa ja Kelly osteli sille kaikkee ja piti siitä huolta, ja Chris oli vierotuskuurilla ja toipu hyvin. sit joku pari vuotta sitte Chris muutti takas isänsä luo ja on sen jälkeen menny ylös alas niinku kuntonsa puolesta. välil se on tarpeeks hyväs kunnos et edes saa asiakkaita (netin kautta lähinnä, ei se mihkään tienvarteen jaksa lähtä seisoon) ja välil se on ihan pohjalla. mut mä tykkään siitä oli miten oli.

joo pitäs useemmin... no nyt oli ainaki yks hyvä yö. aamul mä saatoin sen takas niille ja se tarjos mulle aamukahvit ja käyttäyty niinku tosi rakastuneesti - ja tuntu et se on ihan hyvä niin. et mä tykkäsin olla sen kans ja oli jotenki tosi harmonista se aika. muutenki mul on nyt menny torstaista asti vähän paremmin ku muu viikko, paitsi nyt taas alkaa stressi nostaa päätään muitten asioitten takia ja yövalvomisen.

olin meinaan joskus aamuyöllä pitkään hereillä ja pyöri kaikkee päässä eikä saanu sitä poikki. aina vaan samat ajatukset. rasittavaa, vaikkei ollu ees mitään negatiivista.

nyt juon kokista ettei tulis nälkä, ja ku se maistuu. syötiin tos päiväl jäätelöö ja tuli puhetta siitä et Wrenin pitäs mennä ens viikoks muualle asumaan, ja se alko heti valittaa siitä, et se ei haluu täältä pois jne. sit tuli kans ne ajatukset et pitäs käydä messussa näyttämässä ittensä ja jos sit puhuis jotain Benin kans, ku se ei enää kauaa oo täällä. ja siitä se stressi lähti. ei y h t ä ä n huvittas. ja olkoon Wren tääl jos kerta haluu ja jos sil on hyvä olla, ni miks yrittää pakottaa sitä asuun muualla? mut saa kyl käyttäytyy hyvin ens perjantaina tai mä suutun. se vois olla vaikka pelihuoneessa ja pelailla jotain tai piirtää, poissa jaloista enivei.

täs on soimas sama mix ku eilen yöllä ku ei saanu unta. et tulee ne samat fiilikset. ja ku mä aattelin Chrisiä kans ja Bradiä. et ne on ollu molemmat mulle tosi ystävällisiä ja tuntuu et mä oon tervetullu niille aina ku meen käymään. sellasta. ihmissuhteita mitä ei haluis menettää. vois mennä niillä käymään tänään jos ei oo mitään muuta tekemistä. ei oo ainakaan mitään suunnitteilla. Stella on tääl illalla ja yöllä ku sil on taas videokonferenssi, ja Wren saa kattoo telkkaria myöhään jos haluu. ... soitin Bradille ja kysyin onks niillä mitään suunnitelmia tällä illalle ja mä oon menos niille tos kuuden maissa. Brad ei ite oo mihkään menossa ja sen mukaan mä voisin yrittää piristää Chrisiä ku se "vaan makaa ja voi huonosti". mikähän sil on? eroahdistus? tai niitten vaaleenpunasten sivuvaikutukset.. ehdotin et voitas grillata pihalla ja Brad sano et okei jos mä tuon tarpeelliset välineet ja ruuat. on niil grilli, mut ei mitään hiilien kaltasta, eikä grillipihtejä. en oo ainakaan ikinä nähny missään. grilli on talon seinustalla ja aika paskanen. mut äkkiäkös sen putsaa. lihat ja kasvikset käyn ostaa ku meen niille. ku mähän en syö lihaa just nyt ni pitää hoitaa vaikka marinoituja vihanneksia missä on paprikaa ja kesäkurpitsaa, ja grilliperunoita ja jonku salaatin vois vääntää. Brad nyt ei varmaan mitään tee mut Chris vois auttaa mua, et oppii jotain terveellisestä ruuasta. BBQ-kastikkeen vois tehä itte mitä laittaa lihan pintaan. mä en niistä valmiskastikkeista niin välitä.

et tuli puuhaa loppupäivälle. :) vois sitä ennen vielä sitä banneria katella, jos löytys koneelta joku kuva mikä siihen käy. jos sais ees vähän alotettuu sitä projektii.

EDIT: nyt on uus pohja. hyvät värit mut joku täs pistää silmään edelleen, mut ei oo aikaa just nyt alkaa miettii et mikä. Stella sano et kattoo myöhemmin illalla jos se sais kasaan vähän paremman bannerin missä kumminki olis nää samat värit, ja et tulis tekstiin kahta väriä. jos se ehtii.

EDIT 31.8.: pohjan värejä vähän muokattu et sopii paremmin yhteen. ei silti olla tyytyväisiä. eli ainakin uutta banneria sopii odotella ens viikolla.

EDIT 31.8. part 2: ihan uus pohja. yhteistyössä. ja suht tyytyväisiä ollaan. vaihto tuli nyt jo kun ei kestäny katella sitä edellistä, ja tää tuntuu omalta ja sehän se on tärkeintä. ja kivat värit. happy happy joy joy. ^_^ muuten vähän ahdistaa taas ja stressi puskee päälle mut eiköhän siitä parilla enkelillä selvitä..

No comments: