27 March 2009

turpa rullalla

27.3. we go into the city, into the lights.. välil tekis joo mennä "temppeliin" ja panna ovi lukkoon ja huutaa ääneen. eikä Birdy oo kertonu mulle mitään, teeskentelee vaan maailman viattominta. ja mä oon luottanu siihen mitä sovittiin Shaden kans et se ei kajoa mun dataan ni mä en kajoa sen dataan. helvetti. mut emmä silti oikeen jaksa innostuu, et raivostus tosissaan. tää juttu on mulle jotenki ihan yhdentekevä. :P

Birdystä tehtyjä pornokuvia oli päässy nettiin jonku "tuntemattoman" nettisivulle joka on jollain Kellyn muinaisaikoina Eriniltä ostamalla domainilla. visiittejäki oli kuuleman mukaan kertyny jo muutama sata tuhatta. Erin otti muhun yhteyttä ja me poistettiin se domain ja kaikki sivun sisältö siltä istumalta (tosin nk. varmuuskopio jäi sen yksityiskoneelle, se ei haluu mitään tollasta serverilleen), ja "omistajan" emailiin lähti ilmotus et deleted due to violation. sit ku toi Mike ajo mut kotiin ni Shade istuu tääl ku sätkyn saaneena, ihan kalpeena, ja Birdyyn se oli purkanu vitutustaan ja se pelkäs ja itki. mä en ollu tääl yötä, vaan sairaalassa. ei kyl täl kertaa katkolla, vaan ihan tehiksellä tarkkailussa. oon nytteki niin kipee etten jaksas istuu, mut emmä voi koko aika maatakaan.

otin meinaan vaihteeks taas kunnolla turpaani. Al ja kaverit tiputti mut sit autosta lähimmän sairaalan sisäänkäynnillä ku ne katto et mä en siinä kunnossa olis kotiin päässy. et ne silleen kumminki huolehti.. ja sairaalasta hoitivat sinne kytät vastoin mun tahtoa, ja niitten kans tuli yks kenet mä muistan CFS:n ajoilta ja se oli sit soittanu Mikelle. mä lähin sieltä aamulla vastoin niitten tahtoa enkä suostu tekeen rikosilmotusta vaikka on hiusmurtumia. mun pitäs pitää toista kättä kantositeessä mut emmä jaksa. oommä ennenki ollu kipeenä. ehdotteli ne kans terapiaa ja katkoo, ku näki noi viillot ja tuoreehkot pistojälet.

no joo mun oli sieltä pakko päästä kotiin et saa aamuannoksen ja ku mä en ihan luottanu siihen et Shade huolehtis Birdystä. se nainen ei tajunnu, mut Mike tajuu et miks mä en tee rikosilmotusta. mä kerroin sille. et mä sain täsmälleen just sitä mitä halusin, ja kerroin sille niistä säännöistä. (niil on 3 ja mul olis 3 mut mä en keksi ku 2, et muhun ei ripusteta mitään painoja, ja toka et saan pitää vaatteet päällä. niil on vähän vaihtelevia ne säännöt mut yleensä siel kyl on se et saa "käyttää" aseita mukana :) heh). tää on kyl vähän extremimpää ku tavalliset SM-jutut.. Mike nyt jokatapaukses tietää et tää on mulle tärkeetä ja silleen. on se kyl huolestunu, ja tosta huumeidenkäytöstä kans ku se oli todistamas sitä aamuannoksen vetämistä. mä sanoin sille et mä oon nytte tosi paljo huonommassa kunnossa fyysisesti JA psyykkisesti ku sillon CFS:n aikoihin. enkä mä haluu kuunnella mitään moraalisaarnaa ku sellaset ei tehoo muhun. kyl mä tiedän missä on vika ja mitä pitäs tehä et mul menis paremmin, mut ku emmä vaan jaksa. mulle on vaan kaikki yhdentekevää. ainaki just nyt. :P

jotenki tuntuu kummalliselta et on noita porukoita ketkä välittää musta ja haluu et mul on asiat kunnossa. ku mä oon niin kauan joutunu tuleen toimeen ihan yksikseni.. et mä en osaa suhtautua tohon huolenpitoon oikein mitenkään. O.o

välil sattuu vielä haavoihin, mut noi muut kivut on nytte paljo etusijalla. yö meni hyvin ku oli tippa ja sellanen mistä piti vaan painaa ni tuli tuju annos särkylääkettä suoraan suoneen. sain kans ihan kunnon aineet mukaan millä pärjää ensialkuun. oli niitten pakko mulle jotain antaa, vaikka mistä ne tietää ettei joku tällänen narkkari mee heti myymään niitä tonne, tai vedä niitä sillon ku EI oo kipuja. heh. jos jämiä jää ni mä kyl jemmaan ne tonne, mut emmä kai niitä huumaustarkotuksessa vedä. se on vähän köyhää. ja mul on nyt toi möykky minkä sain Bradilta. :)

Shade lähti omille teilleen sen jälkeen ku mä sitä olin vähän haukkunu mun kuvakansioitten ryöväämisestä ja Birdyn pelottelusta ja niistä muista kuvista mitä mä en tuntenu ja mitkä on otettu meillä. mut jotenki mä en nyt vaan jaksa tota juttua. Birdy oli kans tosi pelästyny mun kuntoo. sanoin sille monta kertaa et mä oon okei, ei se vaan ikävä kyllä näytä siltä ku on turpa rullalla. sovittiin Miken kans et nähään joku kerta ens viikolla. Erin kävi sit täällä ja toi ruokia ja suklaapatukoita ja sellasta ja puhuttiin sen kans tästä talosta ja siitä et se halus antaa tän mulle et tää pysys "perheessä" eikä olis pakko myydä jolleen ulkopuoliselle. ja et mä kuulun nytte sen perheeseen. se on kyl fiksu, ku tajus heti et mul jää käymättä kaupassa tän näkösenä ja et Birdylle pitää kumminki olla ruokaa talossa.



hyvä biisi. kuulin eilen eka kertaa ja kolahti heti. you know, tos lopus ku se tyyppi menee takas kotiin eli vankilaan ni mul välähti päässä missä mun oikee koti on. no just siellä. ku mul on tosi pitkään ollu jo se fiilis et ei mul oo mitään kotia, ja tuntuu yhtä tyhjältä meni minne hyvänsä. mut silti aina ku mä muistelen sitä aikaa ku olin sisällä ni tuntuu lämpimältä ja kotoisalta. et tää niinku löi lukkoon sen suunnitelman tehä jotain, ja ennen kaikkea missä. :) kyl mä tiedän mitä pitää tehä et pääsen takas tutun kiven sisään. tajuun mä kyl mistä kaikesta pitää luopua ja et Birdylle koittaa huonot ajat mitä todennäköisimmin ellei Kelly tai Erin ota sitä huostaansa siks aikaa. ja silleen mä tajuun et ei pitäs pakolla ajatella et on pakko tehä jotain vaan vaihtelun vuoks. mut tää idea on tullu kyl ihan itestään. ja on sellanen fiilis et tää olis joku hyvä juttu pitkästä aikaa. jotain valoa niinku mun elämässä.

nytte on oikeestaan ihan tyyni olo. ku aattelee tota yllämainittua. meen kohta syö kalaa ja laittaa Birdylle voileipää. se ei taas saanu lämmintä ruokaa tänään, mut en kyl mäkään. palaan kohta..

*tauko* luin netistä uutisia mitkä toisaalta järkyttää muakin jossain määrin mut mitkä sinänsä kuvaa sellasta maailmaa mikä on mulle niin tuttua ettei oikeestaan tunne mitään. joutu muisteleen sitä helvetin insestiä omassa perheessa. olin mä omasta mielestäni kyl itekin syypää siihen ku en lähteny karkuun. äijä oli ihan kännissä, et mä olisin voinu vaan häipyä. mut mä kaipasin siltä jotain niinku hyväksyntää, ja meinasin et on se raiskaaminenki jotain välittämistä. :P se oli sillon ku mä asuin sen kans kaksin. mä olin sillon jotenki täysin fiksaantunu siihen. se oli mulle ihan kaikki. et mä tein mitä tahansa et olisin saanu siltä huomioo ja hyväksyntää. kävin hakee sille kaljaa lähikaupasta missä tyypit tuns mut ja ties et mä haen faijalleni. mä varastin sieltä jonku helvetin porkkanapussin ku oli nälkä eikä kotona ollu mitään syötävää, eikä rahaa. Jimin kaverit ja sen veli näki ku mä istuin jossain pihalla ja mutustelin niitä, ja ne alko kutsuu mua porkkana-Billyks. heh. nytte toi juttu jo naurattaa, mut sillon ei ollu paljo nauramista missään.

faija on kyl varmaan katunu sitä juttua. sit ku se oli selvinny ja tajunnu, ni se ei puhunu mulle sanaakaan tosi pitkään aikaan, ja se käyttäyty niin ku se olis ollu mun idea, ja myöhemmin se hakkas mua ja siitä kyl huomas joka kerta ku se joutu muistaan sen jutun, ku se alko huutaa mulle ja haukkuu ja kävi päälle. se varmaan häpee sitä ihan sikana. ja se yritti sillon alistamisella nostaa itsetuntoaan ja uskotella itelleen et se oli mun vika. joo, mä sanoin sille yhen kerran ku oltiin juotu molemmat ja mun kaverit oli just lähteny kotiin, ja se alko vittuilla jostain jutusta, et luuleeks se tosissaan et se oli mun eka kerta sillon, ja ei muuten saatana ollu, ja jos sil olis silmät päässään ni se olis tajunnu jo ajat sitten, ja et ei vois olla vähemmän tärkee mulle koko ihminen. tuli se päälle, tietty. emmä viitti niitä alkaa toistaa mitä se mulle huus. ei se mitään muuta muistella niitä. jotenki mua vähän vituttaa ku sillon ku mä näin sen viimeks ni huomas et se on ihan pohjalle vajonnu, et miks se ei oo saanu elämäänsä kuntoon, et jos se olis saavuttanu jotain ni sil olis niinku joku oikeus haukkuu mua ja vihata mua, mut ku se on rapajuoppo! pitää yllä kulissia somasta pikku perheestä ja työkykyisyydestä ja et sil muka on varaa pitää sitä kakkoskämppää NB:ssä. ei helvetti. miks se ei voi näyttää mulle et se on mua vahvempi? et sil on oikeus haukkuu mua? miks se vaan antaa ittensä pudota?

mä vihaan sitä. ja mä kaipaan edelleen sen hyväksyntää ja jotain sellasta isä-poika-suhdetta mitä meil ei oikeen ollu. tai se kariutu siihen yhteen kännissä paneskeluun. ja muutenki se oli vaan sellanen "ongelmasuhde", et mä kyl sain pienestä pitäen tietää tarkkaan et oon ongelmalapsi ja miten vaikeeta mun vanhemmilla on ku mä oon sellanen. vähemmästäki kapinahenki herää. :) et kyl mä sit annoin niille syytä haukkuu ja vihata, ku kerta alkuoletuski oli sellanen.

no joo. ei mun oo terveellistä märehtiä noita vanhoja juttuja kovin paljoo kerrallaan. alkaa vaan tekee entistä enemmän mieli viiltää itteään lisää. ehkä mä sitä sit ens viikolla. ei nytte vielä viitti ku noi toissapäiväset on vielä niin tuoreet. mut sit ku näen taas kunnolla tol toisel silmällä ku turvotus laskee ja ku luihin lakkaa sattumasta. aamul ei ollu peiliä huoneessa etten oo vielä nähny vammojani kunnolla ja missä kaikkialla niitä ruhjeita on. se kyttänainen olis ottanu spermanäytteen mut en antanu, mut annoin sen kyl sit kattoo tonne alapäähän ku se sitä vaati. äsken ku olin vessassa ni totesin vaan et olipa hyvä idea laittaa aamul vessapaperia alushousuihin. heh. dh:ta (sitä hyvää) otin äsken pienen ja enkelin siihen päälle ja energiajuomaa. loppuu kohta ja mietin jos jois toisen vielä, mut sit jäis kyl yöunet pois. noista jää vaan tosi herkästi putki päälle, et haluu ihan pakosti juoda toisen vielä. kellokin vasta kymmentä vajaa 8..

meen tonne olkkarin puolelle. Birdy kattelee jotain telkkarista mut me voitas vaikka kattoo joku leffa jos sieltä ei tuu mitään. tai jos tulis joku luontodokkari. ne on opettavaisia ja ihan turvallisia (väkivalta eläinten kesken on ok :P). mun tekis mieli seksiä jonku äijän kans mut emmä varmaan kykene. tai ne pelästyy mun kuntoo eikä suostu. ;_; se on aina niin surullista ku joku kieltäytyy panosta sillä perusteella et mut on hakattu. no Kelly ei ehkä.. oliskohan se kotona..?

No comments: