18 October 2008

Kelly + muuta

18.10. vähän meni muisti eilisestä. etten oo ihan varma mitä kaikkee tuli puhuttua. heh. tai no ei se kyl oikeestaan mikään naurun asia oo jos aivot brakaa sekakäytön tuloksena. heh heh. ei voi mitään mut toi juttu naurattaa mua nyt ihan sikana. ^^

pyörin ke pihalla tos lähistöllä ja juttelin kyttien kans vähän noista uusista rakennuksista mitä tonne on nousemassa. oli ihan ystävällistä porukkaa, eri tyypit ku ne ketkä tossa taannoin tuli vastaan. joo kyselivät et missä mä asun ja pitäskö niitten ajaa mut kotiin, ku näkivät etten oo ihan kunnossa. sanoin et tossa lähellä asun ja siel on yks mun kaveri kotosalla et ei mul mitään hätää oo, et kunhan lähin vaan vähän tuulettaan aivojani. to oli taas ahdistuspäivä, tai -ilta, ja puuhasin kaikkee yöllä ku Al nukku, katoin yhtä leffaa ja olin netissä. eilen oli sit vaihteeks ihan kiva päivä. Al lähti kotiinsa ja ihan hyvä niin ku mä en ollu nytte enää loppuvaiheessa mitään kovin hyvää seuraa sille, eikä nytte tiedetä nähäänkö enää kovin usein ennen ku mä lähen takas kotiin. jos mä joskus ens viikon puolivälissä lähen täältä ni voitas ehkä ma tai ti nähä. mun tarttee nyt vaan olla ekaks vähän aikaa yksikseni, et saa puuhata omia juttuja ja ihan vaan olla yksin.

eilen olin hakee Billin pöpilästä, ja käytiin syömässä tos lähel yhes lounaspaikassa. ihan okei sapuskat. käveltiin pikkusen ympäriinsä ja kanavan vartta ja käytiin kaupassa ja tultiin sit tänne. ihan vaan hiljaiseloa ikäänkun. puhuttiin kaikkee. mul nyt ei tääl oo hirveen siistiä mut se sano et ei se haittaa. mä siivosin eilen aamulla aseet piiloon ku ei tiedä miten se reagois niihin. kyl mä sille sanoin et mullon kaks asetta kämpässä, ja se katto vähän pahasti et mulle tuli syntinen olo, mut ei se sit mitään muuta alkanu vänkyttää. sovittiin ikäänkun et se on mun asia eikä se puutu siihen.

illalla mä hain jo peittoo ja tyynyy et meen sohvalle nukkuun mut Bill otti musta kiinni ja halas ja sano et on parempi et mä nukun sen vieressä... se oli sen jälkeen ku puhuttiin vähän seksistä ja siitä ku sillä ei oo vielä ikinä ollu tilaisuutta harrastaa seksiä kenenkään kans vaikka se on viis vuotta mua vanhempi, ja mä kerroin jotain suhteistani joskin oon unohtanu suurimman osan. kuten sanottua, muisti meni. olin aika pilvessä. tuli melkein riitaa kondomista ku se ei halunnu ja mä jankutin sitä et mun kans on aina parempi käyttää kumia. anto se sit periks. mun tietääkseni ihan okei seksiä vaikka sillä oli eka kerta, ja mullon aukko muistissa. ja oli kiva nukkuu vierekkäin mun sängyssä. ku sehän ei oo ihan leveintä mallia. Shaden kans mahuttiin ihan hyvin siihen mut Alin kans on välil tehny tiukkaa ku se on leveilijä. et mä ajaudun sen ja seinän väliin ja toinen käsi menee aina sinne rakoon ja mä herään ku se puutuu. mut Bill nukku yhessä kohtaa eikä liikkunu paljo yhtään yöllä.

se sai kyl kiskoo mua hereille aika kauan tänä aamuna. uni vaan veti mua mukaansa et oli aika tappelua päästä ylös. mut pakko se oli et päästiin lähteen takas sairaalaan. Bill ei sekään vissiin olis halunnu, mut ku se ei saanu paljo lääkkeitä mukaan muuta ku illaks ja aamuks ja sillä oli tänään iltapäivällä joku kuntoutusjudanssi. sano et vihaa sitä ryhmää ja ne muut on täysin tolloja, mut pakko siinä on käydä et sais olla avolla. ku jos kieltäytyy yhteistyöstä ni joutuu takas suljetulle. mullon nyt jotenki tosi yksinäinen olo. Al ei tiedä tosta eilisestä mitään enkä varmaan kerro sille vastakaan. mitä se sille kuuluu. mullon pieni morkkis sen takia ku olin niin pilvessä. ku ei tajunnu skarpata ja pysyy edes suurinpiirtein selvänä. ja ku meni muisti. mut mä nyt vaan satun oleen idiootti, kylhän se tiedetään jo.

tarttis hakee jotain juomista tähän ja kohta vois jotain ruokaakin laittaa itelleen. tietäs vaan mitä. yks nuudelisoppa tuol on mut sitä oli tarkotus säästellä. mut ehkä mä vaan syön sen. syön sit huomeen pelkkää leipää vaan. äh, haukotuttaa. mä sen takiakin oon lähös ens viikol takas ku tarttee uusia lääkkeitä. et hakis perjantaina reseptit ja menis sit kuun vikalla viikolla tavalliselle lääkärille ja verikokeisiin ja hakis uudet enkelit. eli noi 8 kpl on pakko riittää kaks viikkoo. no kyl se normaalisti riittää. siis ku mä saan niitä eri lääkäriltä ku psyykenlääkkeitä. säätämistä. joo, ja ku mul on ikävä jo muita kavereita niinku Kellyä ja Bradiä ja niin poispäin, ni senkin takia haluun jo täältä pois.

illalla: noi 7 kpl on pakko riittää 2 viikkoo. siis. ò_o mut mä en kestä yhtään pahaa oloo nytte. ehkä ens viikko on parempi. mä en ees jaksa miettii mitään bileitä nytte. ja alkaa pikkuhiljaa tökkii musan kuuntelu. tai ehkä se johtuu siitä mitä kuuntelee. Jesse oli laittanu mulle emailia ja sano et oli kuullu siitä et mä soitin, mut vasta paljon myöhemmin ja vasta ku niitten mutsi oli kovistellu sen broidia. laitoin sille takas viestiä et voitas nähä ma tai ti jos sil on aikaa, mut et mä lähen ke takas ku "tulin tänne vaan lyhyeks aikaa täl kertaa". ei sen tartte tietää et oon tääl jo kökkiny kolme viikkoo ottamatta yhteyttä. väsyttää ja huono olo. olisin kyl voinu tollasen a:n kans syödä, enkelin sijasta mut ku halus sitä kevyempää huoletonta oloo. hei haloo, niit on nyt 7 jälellä ja mitä mä teen jos lääkäri sanooki etten saa niitä lisää??? (kuolen).

mun piti nyt oikeestaan laittaa taas "suhdeasiaa" mut en oo varma jaksanko alkaa mitään. osittain kyl tekis mieli fiilistellä jotain vanhoja seksijuttuja... pelaanpa yhen pasianssin ja mietin asiaa. *mietin asiaa* joo kyl vois laittaa jotain vaikka Kellystä. siitä mun piti laittaa alunperinkin mut sit tuli se epäilys et ei sais "täydellistä" juttua siitä aikaan ku mullei oo taustatukena vanhoja vihkoja (vaikkei niitä jaksas selatakaan). enivei ehkä paras hetki Kellyn kans oli se yks kerta ku oltiin syömässä vuosia sitte ja se halus ottaa musta pari kuvaa tyyliin sen huorana. Colin otti kuvat ja Kelly esitteli mua siinä ravintelin eteisessä. heh.

se on joskus ilkee mulle mut sit kans joskus välittää ja ne hyvät hetket tekee siitä mun kaverin. mä tutustuin siihen alunperin Jayn ja Erinin kautta. Jay on se kehen ei oo enää mitään kontaktia ja kuka kattoo mua ku halpaa makkaraa aina ku sattuu näkeen. eikä mullakaan oo hyvä olla ku se on läsnä. ja se oli sentään eka tyyppi kenet mä LA:sta tunsin.

Kelly on nk. rikas ja mahtava. ja sillon paljon kavereita ja tuttuja keistä on ajan kanssa tullu munkin kavereita. emmä nyt tähän meinaa mitään listaa kyl laittaa. :) Stella tykkäs Kellystä ja ne löys heti yhteisen sävelen. joo, on sellasia kausia et Kelly vaan haukkuu mua selän takana ja kohtelee huonosti, ja sit joskus se on tosi ystävällinen ja saattaa jopa kutsuu mut sen kämpille yövieraaks - mikä on jo aika paljon. se on hyvä sängyssä, kiltti ja julma ja joskus oikee sadisti, ja hyvännäkönen vaikka on jo aika vanha (mut toisaalta mähän tykkään vanhemmista kavereista..) ja se tietää mistä mä tykkään. (toi on yleensä hyvä merkki..) mullon nyt itseasiassa vähän ikävä sitä (alkaa mennä enkeli vereen ja tulee hyvä olo). niinku ihan vaan sitä et ollaan yhessä ja puhutaan kaikkee ja kuunnellaan musaa ja sit illalla mä saan nukkuu sen sängyssä - sil on hieno sänky - ja harrastetaan sitomisleikkejä... eikä koskaan voi tietää ottaako se ne sessiot nauhalle vai ei, ja myy sit mun selän takana isoon hintaan mitä rahoja mä en koskaan näe. heh.

se on toki tehny musta pornoja mistä mä saan rahaakin. se yks on aika raaka enkä laita sen nimee tähän mut New slave ja New slave 2 on ihan okei. mut ei silti suositella herkkähermosille eikä sellasille jotka sen lisäks tuntee mut. vois imago murentua.. heh.

no emmä nyt muuta laita. en jaksa. tod. näk. tulee Kellystä laitettuu enivei lisää kunhan nään sen seuraavan kerran jne. mikä saattaa olla aika pian. mut ens perjantaina meen Bradin luo sen jälkeen ku oon käyny hoitamassa asiani. sovittiin meinaan jo. ja saattaa olla et lähtään illalla OU:n. se vois piristää. ja mä tosissaan toivon et ens viikko on parempi. vaikka onkin pakko maanantaina siivota tääl etten jätä ihan hirveetä kaaosta jälkeeni. mut nyt mä meen istuun telkkarin eteen ja syön jotain. murot vois mennä. ja sit voi vaikka ihailla Suez-sania ku se on mun vieres sohvalla ja säteilee pimeetä energiaa. ^^

No comments: